Satan is in action! I detta blå-gula land…

Satan vill döda. Ja så skriver jag idag för ännu en gång har jag fått smaka på satans ondska och fara för ens liv. Vi är inte bekväma eller omtyckta för vår tro, det vet vi ju.

Idag har jag ännu en gång blivit nekad efterfrågad hjälp om att få hjälp med att flytta tillbaka till min födelseort. D v s att är man sjuk kan man få hjälp med att söka sig hemåt, enligt lagparagraferna som man nu igen förbisett och struntat i. Dels har NIO (9) månader gått åt till att överklaga i domstol.

Denna gången fick jag verkligen se satan i aktion via en annan människa.

Det som gör mig så ont är att jag sedan så många år är i fel stad och inget kan göra själv då jag varken orkar ordna saken eller har pengar att köpa en bostad. Är det någon som läser detta i denna veckan (v 14) och har en advokat att föreslå mig så tar jag tacksamt emot det, helt pro bono, d v s gratis eller näst intill då det gäller pengar. Ja GUD är vår Fader och Jesus är vår advokat i allt och jag har bett så mycket om hjälp men inget har skett, och jag tackar fortfarande Gud för en lösning på detta TRAUMA!

Ja Gud är allt jag har, den ende som kan hjälpa i denna svåra och hemska värld!


2 thoughts on “Satan is in action! I detta blå-gula land…

  1. Hej Ulla, TACK! Det har förekommit 2 ggr nu saker som INTE får ske, om man hade tagit sitt ansvar så hade vi varit härifrån för ett år sedan!!!! Vi har lidit svårt, men jag skall inte ge mig, det finns rättvisa, igår fick vi se satan i arbete öga mot öga. Så otäckt, det finns verkligen en rutten värld och en ondska som är stor. Ja Gud är med oss! Gud är rättvisa. Kram! Maria

  2. Kära Du! Jag ska verkligen be för detta, att allt blir till det bästa. Det står skrivet: Den som tror på Jesus kommer ALDRIG på skam. Gud är med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.