S bäddar för ny världsordning. Människor blundar inför det som kommer. Jesu löften

Antikristliga

S bäddar för ny världsordning

Alla i den nya regeringen är EU-ministrar berättade Gustav Fridolin (MP) till Europaportalen efter fredagens regeringsförklaring och förklarar att alla har ett ansvar för EU inom sitt område. Det kan inte läggas på en person det läggs på hela regeringen. Enligt utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) faller EU-uppdraget på statsministern och hans 23 statsråd.

Med denna EU-vänliga strömning ser vi en starkare centralisering och överbryggning mellan EU som politiskt organ och Sverige som suverän stat. Genom att öppna EU:s fördrag bäddar det för flera års förhandlingar mellan medlemsländerna och kritiker hävdar att ett socialt protokoll på EU-nivå innebär en maktförflyttning till Bryssel.

Vidare talar Stefan Löfven om att både EU och FN ”ska axla ett större ansvar för att lösa konflikterna och ge hjälp till dem som drabbats” och åsyftar de regionala problemen i Mellanöstern och upptrappningen i öst.

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2996

* * * * * * *
https://gospel.jesuslever.eu/vissna-som-en-skugga-visset-och-torrt-korsets-vag/

Krigen och krigsbrotten och eländet som NWO är, det är det som kommer mer och mer och otaliga händelser just nu är bara ett FÅTAL hemskheter som skall gå samman till en Världsregering, man arbetar på det för fullt, men de flesta vill blunda och lukta på blommorna- men de är redan vissna, precis som alla de löften som regeringarna ger.

*

DE ENDA LÖFTENA man kan LITA på Är JESU LÖFTEN. HANS Ord är sanning. Det skadar inte att läsa Johannes Uppenbarelsebok, som berättar mängder av de tider vi är i och som kommer runt hörnet! Den är inte krånglig, den är sann.

*

Hela jorden må frukta HERREN, alla som bor i världen må bäva för honom. [kap]
Må havet brusa och allt som fyller det, världen och de som bor i den. [kap]
Jag skall straffa världen för dess ondska, de ogudaktiga för deras missgärning. Jag skall göra slut på de stoltas övermod och slå ner tyrannernas högmod. [kap]
Bergen darrar för honom och höjderna smälter ner. Jorden bävar för hans ansikte, världen och alla som bor där. [kap]
Människor som inte känner Gud kommer att bäva.
Foto Maria

Foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.