Relationer/Relation med Jesus

 childr14.jpg

 

Till glädje….

 

Tunga steg och ingen värme

 

Litet mänskobarn så ensam.

 

Som vill bli befriad av en varm famn och veta:

Jag är värdefull.

 

Såren värker och murar växer,

 

Bakom smink och mask ropar det:

 

Ge mig värme.

 

Jesus befriar från alla sår.

 

Jesus är den som framför dig går.

 

Jesus lämnar aldrig någon och ingen behöver ensam gå

 

Då de tar honom i handen, de får ett helt nytt liv

 

I Glädje.

 

 

//Maria//

4 thoughts on “Relationer/Relation med Jesus

 1. Det där ska man inte tro på. Jag såg lite av en av videofilmerna och tycker det är skräp och farligt att se. Det handlar om demoner enligt mig.Dem leker man inte med. Jag tror inte på detta. Paulus sade att vi skall inte spöka ut oss och vi skall inte ha långt hår m m, och det var i en ny församling där de inte ännu hade fått utbildning av honom………..denna Linda tror jag inte på. Och det är märkligt att de som talar i filmen i denna “väckelse” talar engelska, och att jag tror inte att alla de som lyssnar kan det språket, såg ingen tolk där heller.
  Nix, detta är fake anser jag, som så många andra s k väckelser över hela världen, de gör sig stora namn och tjänar mycket pengar.
  Det var en man som var i Pingstkyrkan här och på en hel del andra ställen och talade om himlen och vilka han mött där…….han var inte direkt uppspelt o glad han såg ut som en begravningsentreprenör som ´var på dåligt humör, har glömt vad mannen heter, men boken heter 93 min i himlen har jag för mig……Vi måste ta reda på vad som är sant…/Hälsn f Maria

 2. Läst om otäcka saker att man hamnar i helvetet om man sminkar sig,har hål i ögonen,färgat håret,om kvinnor har långbyxor,hon som säger dessa profetsior heter Linda Kumba och är från Sierrra Leone

 3. Hej ange! Du gör mig glad. Guds ord gör en glaaad, för han är otrolig i sin kärlek till oss. Jag hör av mig till dig. Kram /Maria

 4. Hej jag tycker verkligen om den här sidan altid när jag är ledssen och mår dåligt brukar gå gå in på den man mår genast bättre att höra Guds ord mycket bra gjort

  Guds välsignelse

  hör gärna av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.