Relationer/Personlig relation med Jesus

Min relation till Gud är mycket personlig. Människor söker på alla vis att ha en relation med andra. Ibland lyckas man skapa en relation som är bestående, men lika ofta skadas relationer, bryts sönder och förstörs. Det är alltid en sorg att uppleva att den man trodde man hade en god relation med, den bryts. Den relation och kontakt jag har med Jesus, den är den bästa.

Varför? Jag är fri, fri att vara med Jesus

För att Gud aldrig sviker, för att Jesus aldrig säger nej till mig. Han finns alltid där och är en hjälp i allt. Där människor ser ner på varandra och uppför sig hemskt, och går över lik för att nå framgång och annat; Jesus gör aldrig så, han står alltid vid ens sida, hur mycket det än blåser runt omkring. Han är trogen där andra sviker.

Om du söker en relation som aldrig tas bort ifrån dig, skall du veta att Jesus är den som du kan lita på i allt.

Hur många bär varandras bördor idag? Inte många, för själviskheten styr. När vi bär varandras bördor så betyder det att vi ger vår medmänniska utrymme och kärlek. Inte alla gör det…

“Om du vill att Guds godhet ska finnas hos dig, tjäna då din nästa, för genom honom kommer Gud själv till dig.” /okänd

En levande innerlig kontakt med Jesus gör att du går trygg genom livet, för den kontakten är en levande relation, och bryts bara om du själv vill det. Jesus går aldrig ifrån den som söker honom och vill gå med honom.

När du vill att dina elektriska prylar skall fungera, då sätter du i en kontakt.. Det är likadant då det gäller Jesus. När du tar kontakt och behåller den då kommer relationen att växa och bestå. Den dagliga kontakten och bönen, att vara nära, det blir en bestående relation som man vårdar i allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.