Bibelord/Ps och Ef

 

Dagens bibelord blir två stycken. De är hämtade från Psaltaren och Efesierbrevet. Jag hoppas din natt har varit bra och vill visa bibelordet:

“Om jag säger: Mörker må täcka mig, ljuset omkring mig bli natt, så är inte mörkret mörkt för dig, natten är ljus som dagen, själva mörkret är ljus.” Ps 139:11-12

Denna text betyder: För Gud, i sin himmel, finns inget mörker, Allt är ljus. I tron får vi ljus, för att Gud är själva ljuset, i honom finns inget mörker. Som troende kan vi alltid se ljuset, hur mörkt det än kan tyckas vara omkring oss. Jag kan säga dig en sak: Jag har sett mörker i mitt liv. Men- Jesus gjorde mitt liv till ljus igen, och inget mörker kan någonsin nå mig igen. Tack Jesus!

Dagens andra bibelord är från Efesierbrevet 6:10

“Hämta nu styrka hos Herren, av hans oerhörda kraft.”

Vi kan lita på Guds styrka i allt. Vi har ett slag att utkämpa, och det är mot allt ont som finns i denna världen. Jag kan trösta dig, du som ser mörker och ondska: Gud gör allting väl för oss. Att be varje dag, att vara i Guds Ord, ger skydd och styrka, att be om frälsning är det bästa du kan göra. Jag önskar att Du får uppleva den förvandligen som jag fått uppleva genom Jesus Kristus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.