Radikala sanningar/Alla får vara med

   

*ALLA ska vara med.* *ALLA får vara med.*

 Ja så hette det i politiken för några år sedan och så trodde då folk att det skulle bli. Men vi ser nu att det inte är så minsann. Sjuka och arbetslösa och andra få inte vara med…i samhället på det sättet som skulle vara önskvärt (min åsikt).

 Däremot är det så att hos JESUS KRISTUS får alla vara med. ALLA får älska honom och vara med honom i gemenskap och kärlek. MEN ALLA vet inte det.

För Jesus är det så att alla människor på LIKA villkor blir erbjudna hans hjälp och frälsning. I detta får ALLA vara med. Jesus går bortom alla barriärer och han erbjuder alla att komma till honom och bli hans barn.

 Att leva i ett samhälle som inte står upp för de sjuka och svaga, det gillar inte jag. För jag vet att Jesus värnar om de svaga! men så är det inte i allmänhet, att alla värnar om alla.

*Många skola komma från öster och väster och få vara med Abraham, Isak och Jakob till bords i himmelriket.* Matt 8:11

Matteus understryker här att budskapet gäller alla. Profeterna visste detta (se Jes 56:3,6; 66:12, 19; Mal 1:11,14).men många av de religiösa ledarna på Jesu tid ville inte förstå det. Varje människa måste välja om hon vill ta emot de goda nyheterna eller inte. Ingen blir medlem i Guds rike på grund av arv eller familjetraditioner. Men alla får vara med om de vill. Vill du?

4 thoughts on “Radikala sanningar/Alla får vara med

 1. Hej Carina. Bron såg lite bräcklig ut…att du vågade gå/ligga på den!
  Du är en duktig fotograf och jag hälsar på dig snart igen! Läs så många länkar du bara kan nudå!
  KRAAM f Maria

 2. *räcker upp handen* Jag vill!
  Tack för kommentar hos mej! Jag, jag gick en gång över bron på bilden, och en gång låg jag på den, för att få en bra bild på en av näckrosorna. *ler*
  Allt gott till dej!

 3. Hej Mandy..hahaha! Jaha du hittade mig där, va kul! ska inte du gå med också? Vi hörs tjejen! /Kram Maria Blesings!

 4. Wauu första gången fick jag upp din sida på mer-trafik.. Jag tänkte precis svara på din mail och helt plötsligt kommer din blogg upp 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.