Radikala sanningar/ Tidens slut

 

 

Det sägs att månen drar sig bort från jorden med ca 4 minuter per år, och att månen om miljarder år försvinner i tomma intet, tror du på det? Det sägs så mycket och diskuteras så mycket, eller hur? Jag tror på en SKAPARE som är Gud, och som har full kontroll över skeendet på vår jord, och vad som kommer sedan, en ny himmel och en ny jord.

 Vi kan läsa i bibeln, i Uppenbarelseboken om tidens slut. “En tredjedel av jorden tog eld, så att en tredjedel av träden och allt grönt gräs brann upp.”/Upp 8:7/ Det kommer att ske, var så viss om det, men det kommer nog att dröja ett tag, hoppas vi. I denna vers kan vi se att Gud inte ännu har uttömt hela sin vrede.

Trumpetstötarna som det står om här har tre syften: 1. Att varna för den förestående och oundvikliga domen; 2. Att kalla samman de goda och onda styrkorna till strid; och 3. Att utropa kungens, Messias ankomst. De bör också vara en påminnelse till oss att förvissa oss om att vi verkligen står fasta i vår tro på Kristus.

Även om vi är bekymrade har Gud sin tidtabell att följa, men vi förstår inte alltid det. Domen kommer , Guds dom, var så säker på det. Därför att han dröjer så har vi tid att gå ut med evangelium och tala om för människor vi möter att det är kort tid kvar, det är jag personligen övertygad om. Jag vet att Uppenbarelseboken är svår att läsa, men jag har läst den så många gånger nu och vet att den är upplagd på ett speciellt vis.

Tror du att Satan vet när Jesus kommer tillbaka? och tror du att Satan skall ha en enda chans att veta det? Nej, jag tror att det är så att Uppenbarelseboken och allt den säger måste vara dunkelt för människorna, men ändå så klok och vis i sin skrift från Gud att människorna måste tänka till och vara villiga att vända om. Jag vet inte vad du har för bibel att läsa, men jag har Handbok för livet o flera andra biblar som förklarar mycket av det vi läser.

Antikrists ande är redan här och förvillar människorna. Se på G8-G20- mötet och alla andra stora möten som sker i världen, i Italien och på andra ställen håller världens ledare möten och prata väldigt mycket om isarna som smälter och om hur de ska förhindra en global katastrof…..Och vad gör Gud? han som vet allt, han gråter över människors okunskap. Jag hörde också att B Obama nu skall försöka hitta en församling som han o familjen kan tillhöra. Ja han känner väl sig tvungen att tillhöra något slags samfund, ändå har människor i hans närhet sagt att han inte är en troende….hur går det ihop.? Världen är i sanning galen… Välkommen tillbaka hit till denna hemsida!

*Jag tackar dig Gud, för att du befriat mig från ett liv begränsat av omöjligheter till ett nytt med oändliga framtidsutsiker!” /E Peterson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.