Radikala sanningar /Tårar /Bilderberger

 

 

Jag har tidigare skrivit om att Gud gråter över sitt folk, och över det folk som inte vill känna och erkänna honom. Därför kommer det nu några rader från Benjamin Beddome, om just Jesu tårar:

*Om Kristus över syndarna grät Skall då våra kinder vara torra? Låt floder av ångerfull sorg svämma över vårt öga.

Guds Son i tårar Förundrade änglar ser på. Förvånas även du min själ: Han grät dessa tårar för dig.*/BB

Bibeln talar om för oss om händelser där Jesus grät. Bibelns kortaste vers: “Och Jesus grät.”/ Joh 11:35, Lazaros död. Vid ett annat tillfälle: – efter Jesu oerhörda triumftåg in i Jerusalem- stod han på berget och grät över stadens förestående ödeläggelse: Luk 19:41; Grundtextens ord har innebörden “höga rop”. Hans klagan hade en orsak. Jesus såg allt med evighetens ögon. Hans medlidande blandades med eviga tårar, och varje gång Herren grät, handlade han också.

Och varför tror du att jag tar med så mycket om tårar? Jag kanske vill lära DIG att gråta Jesu tårar? Ja, det vill jag.

Därför fortsätter jag med att säga: Vad betyder all lyx och alla pengar och allt annat som du kan få för pengar, om du inte har Jesu kärlek i ditt hjärta? Du kanske tror att allt är väl, och att du kommer att gå långt då det gäller arbete, och status,

MEN: Du kan också komma att stå fullkomligt naken och barfota vid domen.

Att lära känna Jesus är vad människor behöver göra, och att lära sig vad hans tårar betyder, det är ett måste för att vi ska kunna handla rätt i livet, och det är:

Att bli frälsa och räddade för EVIGHETEN! Den evighet som du inte känner……men det finns en himmel, och där vill Gud ha dig en gång. Så skynda nu med att lära känna Jesus, en dag kan det vara för sent.

*Herre, hör min bön, och låt mitt rop komma inför dig..Ty jag äter aska som bröd och blandar min dryck med gråt.* /Ps 102:2, 10

Vi vänder oss till Gud.

http://jihadimalmo.blogspot.com/  Läs om bråket om Aftonbladets artikel m m

OCH:

LÄS MER HÄR I NEDANSTÅENDE LÄNK OM Bilderbergergruppen: För en mer detaljerad titt på stegen mot att skapa en central bank, regional valuta, en global Reservvaluta och en Världsregering, se: Andrew G. Marshall, The Financial New World Order: Towards a Global Currency and World Government: Global Research, April 6, 2009] LÄNK:

Andrew G. Marshall is a Research Associate of the Centre for Research on Globalization (CRG). He is currently studying Political Economy and History at Simon Fraser University.

/Maria 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.