Radikala sanningar /D Wilkerson

 sunset.jpg

Nu har ni kanske läst lite om: den nya världsordningen, och om hur världen skulle behöva bli förändrad. Det är saker som ligger varmt på mitt hjärta. Det finns hur mycket som helst att skriva om, men tyvärr kan man inte ta med allt man vill. Man måste sovra. Jag kommer att göra om lite här inne, både bland länkar och kategorier. Men…det blir en annan dag.

Någon sida ni både läsa på också det är: http://www.bed.nu    den sidan är Mycket intressant.

Någon jag tycker om att läsa är David Wilkerson. Han är högaktuell just nu, för att han har varit i Sverige igen och talat om hur illa det är ställt både här och i andra länder. Vad skall vi göra? Skall vi lyssna på denna man? Mitt svar är ett JA.

Det senaste jag hörde från honom det var att man skall se till att försöka göra sig skuldfri, och inte ta nya lån. Utvecklingen då det gäller pengar och nya betalningssystem verkar vara långt framskridet.

Vad skriver David om Kristus som skall komma? Återger det här:

“Den mest skrämmande händelsen för syndaren återstår dock. Det fruktansvärda ögonblick, då syndaren måste falla ner på sina knän och möta Jesus Kristus, när Han kommer för att upprätta sitt rike på jorden, övergår alla annan terror, ve och fasa, som Bibeln beskriver. Syndaren kommer att försöka gömma sig i klippor, i grottor och klyftor i bergen. Han ropar till dessa, att de ska falla över honom och skyla honom för dens vrede, som sitter på tronen.

Bibeln säger, att vi kan förbida ny himlar och en ny jord- förnyade av den helige Ande. Kristus skall regera som suverän Konung, och Han skall förgöra krig, sjukdom, katastrofer och allt annat ont. Du kan skratta åt detta, ignorera det och skjuta det åt sidan som ett fantastiskt humbug, men lika visst som att judarna nu har återvänt till sitt hemland, skall den kristne sitta som en Jesu vän i Hans kommande rike.

Alla Bibelns profetior har hittills gått i uppfyllelse, och de som återstår kommer också att nå samma säkra fullbordan. Det är sant att vi har med kusliga, skrämmande och nästan otroliga profetior om vrede och dom att göra. Men det finns absolut ingen anledning att försöka sockra dem eller ignorera dem. Om du har förkastat Gud och Hans kallande röst, försäkrar jag dig, att det kommer en dag, då du bokstavligen skakar i stövlarna inföär de ting du ser äga rum.

Överlev bara en jordbävning- se sedan om du har något kvar att skratta åt- Var uppmärksam på utvecklingen i världen – kom sedan och säg att jag är en fanatiker!

Jag har sett en syn om kommande dom, och Bibeln backar upp den. Guds budskap till alla oförberedda är tydligt och klart: Vakna upp! Det som händer i världen nu är övernaturligt och det finns ingen återvändo. Om du inte är på Herrens sida, kommer du inte att överleva. Inget annat än fruktan och förtvivlan väntar dem som lever själviskt utan Gud.” / David Wilkerson/

Ja det är viktigt att ta till sig budskap som Gud talar om. Han om någon ser till att ta människor till hjälp med att sprida budskapet om Hans kommande rike, om Jesu återkomst och mycket mer. Gud är vis, klok och alldeles underbar, och Han väntar på att männsikor skall vända om. För det kommer en dag då det är försent att börja fundera på att tro eller inte tro. Frälsningens dag är nu.

Kanske du tycker att jag far med propaganda som är hemsk och osann, men vore du en kristen så hade du förstått att det är sant. Det är min plikt som troende att få människor att vakna. Det är inte av elakhet. Jag håller med David W i det han säger.

“Herrens vän är han, han skall bo i trygghet hos honom, hos honom som överskygger honom alltid och har sin boning mellan hans höjder.” 5 Mos 33:12

“Om du ock måste gå genom vatten, så är jag med dig, eller genom strömmar, så skola de icke fördränka dig; måste du än gå genom eld, så skall du ej bliva svedd, och lågorna skola ej förtära dig.” /Jes 43:2 Just detta bibelställe har jag fått erfara gång på gång att det är sant! Herren har verkligen varit med mig! I allt och genom allt.!

2 thoughts on “Radikala sanningar /D Wilkerson

  1. HEJ
    Just nu står den svenska kristenheten och vacklar och vet varken ut eller in. Hur det är i USA , ja där får jag rapporter från släkten och det verkar ganska så rörigt där.

    Men jag tycker Wilkerson vet vad han säger o tycker. I Sverige i dag skall allt vara så ekuemeniskt, är det rätt?
    Påven styr med järnhand, han tror att det finns människor på Mars… Vart är världen på väg, var finns Kristus Jesus i människors hjärtan? Det är tro det handlar om inte om en massa idéer och annt som inte håller inför Gud.
    Hälsn Maria

  2. Ok.wilkerson e instressant,maria. Men skriver han nt att liberala samfund och katolska kyrkan skall gå samman(synen) d stämmer nt med dagens läge. Vatikanen är lierad med konservativa kristna i amerika bla(abortsynen och söndagen)förenar dem. EU ÄR I PRAKTIKEN KATOLSKT! Dem liberala kristna är ju för abort!! Kända kristna ledare erkänner påven som petri efträdare-billy graham och många med honom.ulf ekman i sverige å kanske oxå HEDIN..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.