Inställning till problem /Gud helar

 smile.jpg

Jag tror. Och därför att jag tror så tycker jag det är oerhört viktigt att fler människor kommer till tro. Mina tankar far väldigt denna söndag, för jag har mött människor i helgen som verkligen är sorgsna, bedrövade, ledsna, förtvivlade och knäckta.

Därför att jag vet att man kan kasta alla sina bördor på Herren och han kommer till vår hjälp, därför anser jag och vet att det är sant. Tänk, vad människor går miste om, de går miste om själva livet, på grund av att de inte vet hur livet skall levas. Stora ord från mig? Nää jag tycker inte det, kanske du tycker annorlunda, men då har du inte fått känna Guds kärlek till dig.

Vi har en kropp, som har en själ och en ande. Anden i oss måste få näring, och det är meningen att den skall få det av Guds Ord. Om vi låter glädjen komma in i vår ande och låter Guds ord lysa över oss, så blir vi förvandlade.

Om vi däremot låter mörkret härska i oss, kanske på grund av att vi inte känner glädjen, då blir vi deprimerade, förtvivlade…. Den som känner Gud och hans ord, behöver inte bli så nere. Den kan ha bekymmer, men bekymren kastar den troende på Gud, han har lovat att ta dem.

Den troende slipper inte misslyckanden och svårigheter, nej, inte alls, men den troende vet  hur den skall handskas med otäcka och svåra saker. Jesus lever ju! Han har tagit allt detta på sig, på korset. Han har lidit för vår skull, han har varit med om mycket mer smärta än du någonsin kan föreställa dig.

Många kanske tror att man blir fri om man kan komma undan Gud, men det är fel. Det är MED Gud som man blir fri. Fri att leva det liv som Gud stakat ut för oss. Fri att använda de gåvor man fått och fri att hjälpa andra att hitta vägen.

Den enda säkra vägen till frihet är att helhjärtat tjäna Gud. Han gör dig fri att vara den han har skapat dig till.

2 thoughts on “Inställning till problem /Gud helar

  1. Hej Kyllikki Gud finns, Jesus finns. Ja det är så många som inte vet detta- eller vill veta. Jag är så glad att du fått börja förstå allt detta underbara, och det glädjer mig verkligen! Dina dagar är bra dagar- för man har det bra med Jesus.
    Kram f Maria

  2. Hej Maria!
    Det är så gott att kasta alla bekymmer på Gud!Att slippa oroa sig och vara rädd är underbart!Och allt detta gav Jesus oss då Han Korsfästes.VARFÖR kan inte många människor fatta detta???De är både blinda och döva:(

    Min ande har blivit mycket gladare under den senaste tiden eftersom jag läser Bibeln dagligen och tar allt till mig,vartenda ord och så lyssnar jag på andlig musik,mina dagar är underbara,jag har till och med börjat känna sann kärlek till medmänniskorna.

    Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.