Radikala sanningar /Aletheia / ISRAEL-bojkott

Lite praktiska tips på hur du bojkottar Israel: /Från bloggenhttp://aletheia.se/

Eftersom fyra av fem är för bojkott av Israeliska varor i tidningen Dagens publicerade enkät och med största sannolikhet stöds av en stor del av allmänheten generellt sett likaså tänkte jag idag hjälpa till med en liten checklista med praktiska råd hur du enklast bojkottar Israel. Vill du ha tips på hur man gör för att bli deporterad från Israel rekommenderar vi att du läser och lyssnar till vad kristna socialdemokraten Ulf Carmesund har att säga.

1.) Släng alla datorer som innehåller Intel Microship eftersom det utvecklats i Israel.
2.) Avinstallera genast XP eller Vista eftersom delar av operativsystemen utvecklats av Microsoft Israel
3.) Passa även på att avinstallera ditt virusskydd eftersom större delen av dessa är utvecklade av Israeliska programmerare.
4.) Om du har en mobiltelefon med kamera, släng och köp en utan kamera eftersom det chip som används i större delen av alla kameramobiler är en Israelisk uppfinning
5.) Sluta köpa el-hybrider och om du står i kö för en ren el-bil avboka din plats då mycket av tekniken är utvecklat i Israel. Som en liten extra bonus då du nu förbrukar mer bensin än förut är att varje gång du tankar går en del av oljeintäkterna till al-Quaidas, Hizbollahs och andra ”frihetskämpar”.
6.) Undvik att använda solenergi eftersom mycket av forskningen som ligger bakom  kommer från Israel.
7.) Om du bor eller känner någon i et Tzunamidrabbat område kan de ha mottagit gratis Tzunami-varningssystem från Israel. Kontakta myndigheter i respektive land och be dem genast avinstallera och skicka tillbaka denna utrustning till Israel!
8.) Använder du en babymonitor till ditt nyfödda barn? Stäng omedelbart av den och kasta eller returnera den till Israel. Babymonitors är en Israelisk uppfinning!
9.) Du som är kvinna och behöver undersökas för bröstcancer. Be din läkare att använda den äldre utrustningen för detta. Den nya strålningsfria Mirabel T-scan utrustningen är en Israelisk uppfinning. Om du är läkare eller arbetar inom vården bör du i solidaritet till denna bojkott sluta informera om att en strålningsfri undersökning finns.
10.) Släng all litteratur av Israeliska forskare. Se till att ditt universitet eller forskningsteam inte har några band till Israel för att säkerställa att du inte på något sätt stöder Israels ekonomi.
11.) Du kan även bojkotta Israel genom att säga nej till hjärt-stent nästa gång någon du känner drabbas av en hjärtattack pga kollapsade kärl i hjärtat. Patent på detta registrerades av Julio Palmaz and Richard Schatz, sistnämde en jude vars släkt i Israel säkert tjänar stora pengar på patentet som nu används över hela världen. Hua.
12.) Javisst, höll på att glömma de omtalade apelsinerna. Sluta för allt i världen att sätta i dig en massa Israeliska apelsiner. Inhämta ditt dagsbehov av C-vitamin på annat sätt. När du går över till C-vitamin i tablettform, glöm inte att kontrollera att dessa produkter inte har något att göra med Israel.          [Källa]

Vill du göra mer?

Du som inte är nöjd med ovan checklista kan ju alltid protestera genom att sluta följa sveriges rikes lag, eller delar av den. Den har nämligen hämtat en hel del inspiration från de tio budorden Gud gav till Moses (en jude!) på Sinai berg. Jag föreslår att du börjar med budorden 6, 8 och 9 (resten bryter du kanske redan emot ändå). Denna protestaktion kan även genoföras i större delen av världen som också till synes helt ovetande stöder Israeliska traditioner genom sin lagstiftning.

  6. Du ska inte dräpa.
  8. Du ska inte stjäla.
  9. Du ska inte vittna falskt mot din medmänniska.

Tvekar du något över att protestera mot Israel genom att slå ihjäl din granne, skicka en slant till Hizbolla eller Al-qaida. De har inget problem med att bryta mot detta bud. Du som vill ta det lite försiktigare kan ju gå vidare till att bryta mot 8:an som också den är en del av den svenska lagstiftningen. Jag föreslår att du i så fall stjäl så många Israeliska apelsiner du får plats i fickorna eller medhavd väska från din lokala Coop-handlare. Då slår du liksom två flugor i en smäll. Observera att apelsinerna INTE får konsumeras utan bör omedelbart förstöras.
Tar det emot att vittna falskt mot din medmänniska? Tips: Köp 2-3 Aftonbladet varje dag under en månads tid så kvaliciferar du dig även mer än nog i denna protestaktion.

Till sist lite intressant fakta om Israel du kanske inte läser om i de ofta hårt vinklade nyheterna i dagens media. Varsågod:  Filmen finns på  Aletheia  se adress ovan

Tack för denna text Daniel! /Maria/       Kommentarer?

2 thoughts on “Radikala sanningar /Aletheia / ISRAEL-bojkott

  1. Hej Millaz Ja vi är kristna och just därför har jag med inlägg om Israel. OM du läser övriga inlägg förstår du att det är en andlig strid om Israel. Israel är Guds folk, det kan ingen ändra på. Inte politiker och ingen annan….Vinklade nyheter är de bra på att skriva och berätta om.
    /Maria

  2. Vicket skitsnack !!! Drar Alla i Israel över en kam !!!

    & ni ska vara kristna ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.