Om Jesu återkomst/Vacklar du inför steget till tro?

Mitt hjärta gråter, vet du det?

Det är hög tid för människor på jorden att tänka igenom sin situation, och då vänder jag mig till dem nu, som inte vill ta Guds Ord på allvar.

I så många bloggar och hemsidor på nätet finns det så många allvarsord, och de är meningen att de skall lyssnas till, varför finns de annars där?

Jag skulle personligen kunna skriva om heminredning, eller bakning, Mode, eller forskning. MEN jag gör inte det, nej, för jag vill sprida Guds ORD och GUDS KÄRLEK till människor, och berätta för just DIG om VEM Gud är.

Jag vet inte om jag lyckas förmedla allt jag vill här, men jag försöker göra ett ärligt och gott försök.

DU som vet med dig att du står och vacklar i tro/icke tro, gör slag i saken nu, för Herren Jesu Kristi återkomst är NÄRA. När han kommer tillbaka och du inte tagit emot honom som din HERRE, ja, då är det försent, enligt hans egna ord.

*Till himlen står allas vår längtan. Med glädje vi bida den tid, När vi långt från all möda och prövning Få njuta Guds ändlösa frid. Så låt oss då vaka och vänta, Och lamporna lyse de klart, Ty se Brudgummen kallar till bröllop, Hans ankomst vi vänta nu snart.* /Segertoner.

Lyser din lampa? Längtar du efter Herren Jesus? Har du olja i lampan? Vill du möta Jesus? Vill du ha evigt liv?  Vill du tjäna Gud resten av ditt liv?    Vilka är dina svar?

Ringaste barn som beder, Lever oändligt tryggt, Mäktar långt mer än hjälten, Som starkaste fästen byggt. Måtte vi aldrig glömma, Var vi i världen gå, Att till Guds eget hjärta, Den bedjandes suckar nå! /Augusta Lönborg.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.