R Oakland: Emergent church, New age, Christian. Watch Video.

Foto Maria

Foto Maria

Det verkar som om artiklarna jag lade in om J Garnfeldt har upprört många eller också är man mycket intresserad av att veta vad en av alla falska profeter är. Antingen får man hålla tyst om det som sker i kristenheten eller också får man tala om olika saker som visar sig på mötena och vad som inte är äkta, eller också får man låta bli att lägga sig i. Men då gör man inte någon en tjänst. Jens ropande och skrikande kan jag inte alls ( och många med mig) ta till mig, det är så oäkta och obibliskt!

Det finns hur mycket information som helst om falska religioner, NWO, New Age, falska lärare och andra som inte håller sig till vad Gud säger, nej de säger själva något som de tror att Gud kanske har sagt. Ta er till vara och var rädd om er själ och studera olika fenomen och vad som är sant och osant där ute i djungeln av undervisning och möten med stora predikanter……..

Roger Oakland- Emerging Church & The Road to

Rome

Speaker and author Roger Oakland speaks on the emergent church and it’s path back to Catholicism!

VIDEO:   http://youtu.be/PW-ZphNCP84

 

/Maria

6 thoughts on “R Oakland: Emergent church, New age, Christian. Watch Video.

 1. ja vi är väl rätt lugna ändå, det kunde ju varit så att man hade visat ett annat sätt att vara på eftersom man ser vad som sker, men vad kan man göra? Vara tillsammans med Gud.
  /Maria

 2. Påven umgås ju med suspekta personer och han tycks ju själv vara en sådan, det kan man ju se utan att vara högutbildad inom “religion”
  Det går verkligen fort nu och fler och fler går på tåget mot Rom, helt blinda för verkligheten och tro på Jesus Kristus. Det är ju hemskt, men väntat!
  Ja kyrkan borde uppdatera sig helst genom att ta emot Jesus och ändra på allt det som är felaktigt. Jättekyrkan och Rom står det ju om i bibeln.
  Vilka tider vi lever i, undra på att vi låter “lite arga…..”
  /Maria

 3. Påven är irriterad över att RKK tjatar och har stel uppfattning om homosexualitet, aborter, preventivmedel och kvinnoprästmotstånd. Han säger att kyrkan måste uppdatera sig! Papa låter rätt ofta som Rick Warren! The Emergent Pope 🙂 Härom dagen sa påven till en tidningsredaktör på Repubblica att det räcker att följa sitt samvete, om man inte tror på Gud.

  Släpper RKK in FN politiken är jättekyrkan ett faktum! Här går det fort.

  http://news.yahoo.com/pope-says-church-cannot-obsessed-gays-contraception-abortion-163220900.html

 4. Katolsk mystik och det som skedde på Gamla testamentets tid,Babylonska riter m m, ja det liknar varandra, undra på att man inte förstod det här med Mariauppenbarelser förut och inte förstod vad alla dessa okända saker var, men man kände ju att det var fel! Kristallkyrkan är stor- ja den såldes till RKK.
  Tala om karismatiker, se på Ulf Ekman, går man på hans undervisning ännu? Jag tänker på Lennart Jaretegs artiklar om karismatik han berättar vra.

  Vi har fått en ny minister nu från Livets ord till Reinfeldts runda bord.
  Det är ett enda surr och snurr i dessa s k kristna led, det är skönt att man inte är med i detta gytter.
  Under och mirakel vill jag också ha och få se men de ska vara av GUD själv!Inget annat eller annan kan göra det han gör.
  Jag har fått en dunderförkylning- på toppen av allt……….be gärna för mig.
  /Maria

 5. Såg en artikel på my soul refuge som handlade om likheten mellan vad Jens G står för och vad katolsk mystik står för. Det är rätt många likheter. Inom RKK har det alltid funnits munkar och nunnor som kommunicat direkt med DHA och som fått fram guldstoft, mariauppenbarelser, direkt kommunikation med Gud utan Bibeln, sålt reliker och POWER på retreats osv.

  När Bibeln åker ut och festen börjar, dyker senare RKK upp och städar! Kolla på Robert Schullers Kristallkyrkan som såldes till RKK efter många år. Karismatisk kristendom har sitt ursprung inom RKK sedan århundraden. Kolla på UE han är katolikvän idag. Hur kan det komma sig? Svaret är rätt enkelt: all religion utanför bibeln är BABYLONSKA mysterier, som Bibeln själv talar om. Håller vi oss till Bibeln slipper vi detta, men vi vill inte hålla oss till BIbeln, vi vill ha PARTY!

  Tror vi att det inte finns liv och frid och det vi behöver i Bibeln och i det liv Gud vill att vi ska leva? Är livet dött om ingen flyger fram genom luften varje gudstjänst? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.