Psaltaren / Psalmverser. Gud är god.

“Ps 20:1-2: Herren skall vara med dig den dagen då du möter svårigheter! Vår stamfar Jakobs Gud ska hålla dig borta från allt ont!
Ps 31:7-9 (6-7) I dina händer överlämnar jag min ande för du har räddat mig Gud och du håller dina löften! Jag tillber bara dig och jag hatar alla som tillber avgudar. 8: Jag jublar av glädje för jag vet att du älskar mig. Du vet om mina svårigheter och ser min själ som är i nöd. 9: Du har hindrat mina fiender från att gripa mig. Nu är jag fri, och jag kan gå dit jag vill”.

*
Gud har säkerligen gett oss alla större rörelsefrihet och mer hjälp än vi någonsin kan ana. Han hjälper i allt och lotsar oss fram genom snårskogar och dalar och: javisst leder han oss i kärleken och glädjen, dit HAN vill.
Den som en gång sagt ja till honom och bestämt sig för att följa honom kommer alltid att vara beskyddad och älskad av den store Fadern som är Gud. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.