Psaltaren 33:1-5

jesus-saves.jpg

Gud är vår Skapare, herre, frälsare och befriare. Han är värdig att ta emot vårt lov och pris. Gud är trofast och hans ord går att lita på. Därför kan vi jubla och sjunga av glädje!

När vi behöver trygghet då har vi Gud, när vi behöver glädje, då har vi glädjen i Gud. När tröst behövs går vi till Guds trygga famn.

“Ni alla rättfärdiga, låt er glädje välla fram i lovprisning till Herren, för det är rätt att prsa honom! Spela lovsånger på stränginstrument och harpor! Sjung nya sånger för honom, spela på alla era instrument och sjung av glädje!

Allt vad Herren säger det menar han, och allt han gör kan man lita på. Han älskar allt som är gott och rätt. Överallt på jorden kan man njuta av hans godhet.” Psaltaren 33:1-5

Att sjunga och spela och fröjdas, det gillar jag, kanske du med? Att lova och prisa honom gör en så glad. Det är så gott att veta att våra sånger och tillbedjan kommer upp till honom och han njuter av att höra sina barn sjunga av glädje.

Så vi bör sjunga och spela så ofta vi kan. Om vi kan sjunga eller inte spelar inte så stor roll. När vi diskar eller går runt med dammsugaren så är det härligt att sjunga till Herren. Så höj upp din röst och prisa Gud!

“Låt Kristi ord rikligt bo hos er med all sin vishet. Undervisa och förmana varandra med psalmer, hymner och andliga sånger och sjung med tacksamhet Guds lov i era hjärtan.” Kol. 3:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.