Att vittna om Jesus / Glädjen

tack.jpg

Tack! alla ni som läser på min sida. Sedan augusti 2006 har jag haft  36.300 besökare…
Det gör mig så glad att människor vill läsa om tro och att många av er/dem kontaktar mig för att de vill veta mer.

Många av dessa läsare får jag personlig kontakt med och de är idag mina vänner, som jag träffar och gläds med i Jesus! Så, tack!

1 Maj år 2007. Det har hänt mycket i världen idag, människor demonstrerar och vill ha annorlunda liv. Jag tror personligen att vi är på väg någon annanstans i den världsliga utvecklingen som inte går att demonstrera bort.

Det blåser starka vindar över världen, och det är mycket svårt för den enskilde att få rätt och att få värdiga liv. Det är en stor sorg anser jag, att människoliv är så lågt värderade.

*

Glädjen över vad Jesus gör i mitt liv är i alla fall total. Trots att det är mycket på gång som är sorgligt och svårt över oss människor, så vet jag ett:

Jesus hjälper i allt! När man vänder sig till honom når man glädjen i livet. Man kan vara fattig, sjuk, arbetslös….. men Jesus ändrar på människors liv. Så du som är undrande över din situation kan be en enkel bön till Jesus att förändra ditt liv. Han kommer att svara dig, du kommer att bli förvånad.

“Gud vår Fader, Gud vår Fader, du är värdig lov och ära. Du är helig och rättfärdig, du är glädjen i mitt liv. Du är värdig lov och ära!” / Pelle Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.