Profetiska budskap/ J Solana . Världsregering

 

NYHETSLÄNK Solana: ”Världen befinner sig i en mycket känslig övergångsfas, och det står ännu inte klart åt vilket håll G20 kommer att luta. Den stora utmaningen nu är att fortsätta användandet av ’20-geometrin’ och bygga instrument för världsstyre. Även om den ekonmiska stormen har mattats av, har den inte lugnat ner sig ännu. Så mycket återstår att göra. Med länder som rör sig med olika hastighet, måste en global strategi bli en prioritet.”

”Länder måste anstränga sig för att släta över sina skiljaktigheter och fördjupa sina relationer: vi måste övervinna den håglöshet som drar oss mot gamla tankesätt – gamla allianser.”

 Dr. Solana betonar att världsledarskap är viktigare än något annat, och att multilateralism (världsregering) är nödvändigt. Han lägger grunden för en kommande Antikrist och en världsregering, som kanske redan är här.

 • Imam Raouf om Sarah Palin >>
 • ALLA OFFENTLIGA FRAMTRÄDANDEN MED ISRAELER/ PALESTINIER INSTÄLLDA DÅ BOSÄTTARDISPYTEN ÖVERSKUGGAR SAMTALEN >>

*Detta är tankar som jag vet att många har, och frågorna är också av sådan art att de tål att tänkas på. Det är mycken falskhet på gång i världen och de kristna kommer förmodligen att bli hårt ansatta. Om världsherravälde och en världskyrka är det viktigaste för de styrande, ja då kan man ju ana/förstå hur det kommer att bli och hur den troende på Gud kommer att få det…världsregeringen är på frammarsch.  Gud är större än allt det.* /M

6 thoughts on “Profetiska budskap/ J Solana . Världsregering

 1. Hej Janne. Det är väl märkligt att i denna världen kan man inte få reda på sanningen, så ser det ut.
  Jesus är frid och fred! Javisst, men inte i världen.

  Det skall, eller om det pågår just nu, en fortsatt utredning om 9/11. Se vaken.se

  Vi skulle vara ännu mindre om vi inte hade Gud, och det skulle varit hemskt.
  Det som händer i världen tycker jag är riktigt läskigt, men om jag inte hade Gud med mig hade jag inte förstått det som sker. Jag hoppas och ber för att människor skall lära känna Gud och få veta sanningen. /Maria

 2. Jag undrar lite om det kan bli mer förvirrat?
  Det har bildats distinkta grupper som tycker helt olika saker i 9/11 frågan.

  1. De flesta vet nu att det inte är sant vad vi sagts om 9/11 (Du kan ju se själv timmar med video och forskning på youtube.com) Många av dem som har frågor om den officiella linjen (Bin Laden och al Qaeda var bakom 9/11) vill ha en riktig undersökning om vad som hänt. 9/11 Kommissionen som utredde fallet i flera år, tror inte själva på den officiella storyn.

  2. En grupp som tagit krigshögerns budskap och den radikala “Islamfientligheten” (som USA propagerat för i många år i media för att hålla uppe opinionen för Irak och Afghanistankrigen!) protesterar mot “moskébygget nära WTC.

  3. “FN liberalerna” och globaliseringsvännerna bland politikerna, affärsmännen och tankesmedjorna. Det finns en tredje väg anser de – “alla tillsammans under FN:s mänskliga rättigheter”. Det är de FN-stadgade mänskliga rättigheterna som avgör vad du kan och ska säga i religiösa frågor; vilken frihet du har att sprida dina (Guds) tankar. (Interfaith movement religionsdialog tillhör den här gruppen) Detta är det angloamerikanska etablissemangets världsbild och tankesmedjor som CFR, med medlemmar i media, vita huset, armécheferna, högsta generalerna i Afghanistan, filmstjärnor som Angelina Jolie driver denna linje mfl. De flesta personer som yttrat sig för moskébygget och för FN religionsdialog på 9/11 är medlemmar av CFR.

  5. En grupp sk “fundamentalistiska kristna”, som koranpastor Terry Jones. Samfund som aktivt ifrågasätter Islam ska ses som extremister enligt internationell policy, numera. Det är hela tanken bakom den här historien. Jones tog snart tillbaka sin idé om koranbränning (Det är inget att förespråka helt klart! det inser väl de flesta människor)

  När alla dessa grupper anklagar varandra för vad som gått fel/är fel blir det liv i luckan…

  Jesus är frid och fred!
  Vad skulle vi göra utan Hans försyn?

 3. Hej Janne
  Ja detta är virrigt. Väldigt många vinklingar på samma problem, för det är verkligen problem. INgen får ifrågasätta den andres tro, nej, men varför görs det då?
  Tre religioner samtidigt? Så kan det inte bli, och kristendomen är egentligen ingen religion, det är en tro på Jesus Kristus.
  Vi kommer väl att få fler o fler uppgifter om vad som verkligen är på gång i allt detta. Och Mr Obama syns vara av icke amerikansk härkomst, enligt alla filmer på youtube där hans födelsebevis finns m m….. vi får se vad som händer i dessa frågor och be Gud visa mer av sanningen i detta tumult som råder.
  /Maria

 4. (Kommentar om några röster i moskédebatten.Ur Telegraphartikeln)

  (Obama quote 1)

  “As Americans we are not – and never will be – at war with Islam,” said Mr Obama.

  Question:

  Is Obama himself *an American citizen*, or not? His passport says Indonesian…

  (Obama quote 2)

  “It was not a religion that attacked us that September day – it was al-Qaeda, a sorry band of men which perverts religion.”

  Question:

  Who attacked America on 9/11?
  Al Qaeda is “a sorry band of radicals” (trained by the CIA)
  , some say 300-400 hundred soldiers (50-100 of them now in Afghanistan, according to CIA director Leon Panetta and ex CIA top official R Baer)

  (CIA agent Baer, a Time columnists´interpretation on 9/11)

  In an interview with Thom Hartmann on June 9, 2006, Baer was asked if he believed “that there was an aspect of ‘inside job’ to the September 11, 2001 attacks within the U.S. government”. He replied, “There is that possibility, the evidence points at it.”

  Robert Baer, en ex toppagent inom CIA säger att det finns tecken på att 9/11 var ett “inside job.” Inside job”=attack på egen mark.

  (Imam Rauf Quote. Imam Rauf spoke at the CFR yesterday!)

  “What has happened is that..certain politicians (members of the CFR!) decided that this project would be very useful for their political ambitions,” Imam Feisal Abdul Rauf said, adding that this had prompted a “growing Islamophobia” in the US.”

  “Rauf blamed Tea Party leader/Republican presidential candidate/Right wing christian Sarah Palin for the growing Islamophobia in the United States”.

  Rauf attackerar högerkristna Palin och “verkar för fred mellan tre religoner” samtidigt…?

  Rauf har du glömt? Ingen får ifrågasätta den andras tro! Alla ska samarbeta och blanda sina troshållningar, men det verkar Imam Rauf har glömt redan och Islamcentret finns bara i ritningar än…

  Virrigt!
  🙂

 5. Det är bra Janne, att du tar med dessa länkar, jag såg dem igår också, och jag anser ju att alla vägar leder inte till Gud. Vi vet däremot vart de vägar leder som finns i länkarna ovan.

  NEJ FN skall INTE bestämma vad kristna skall tro. Jag är ju varken extremist eller annat sådant men räknas kanske som en sådan/fundamentailst, för vi tror på Guds ord.

  Katalogisering av världen, det låter ju kanske fint, men är av ondo, det vet vi också. Stackars ungdomar som inte vet vad detta och ovanstående handlar om. Får de lära sig något om detta någonstans? Vad vet de om den sk freden i t ex Israel?
  /Maria

 6. Apoprå WTC moskén…Några intressanta sidor att kolla in.

  Hittade några sidor igår på temat – global religion – religionsdialog – tolerans.

  Här är en sida – Religioner för fred…Ett FN paraplyorgan.
  Huvudkvarter på södra Manhattan, nära FN skrapan.

  http://www.wcrp.org/

  Det finns en FN organisation för “Alla religioner under ett tak” – Alliance of Civilizations.

  Kolla in det allseende ögat högst upp till vänster på sidan! (Allseende ögat är en symbol för frimurarna) Biskop Tutu och den kända religionsförf/forskaren Karen Armstrong mfl är medlemmar.

  http://www.unaoc.org/

  Ungdomar har en roll i Religioner för fred.
  I det här dokumentet kan man läsa om hur de verkar mot extremism och för religionsdialog och för att troende ska lära känna varandra och “uppmuntra andra religioner att träda fram”, så länge de inte är extrema och kritiserar andra relgioner…Ungdomar utbildas inom UNAOC – FN allians av civilisationer, och det finns ett nationellt program för olika länder. Danmark tex. ska ta in fler invandrare och lära sig att acceptera en “ny global marknadsplats”. OK?! Vad bra att en organisation på Södra manhattan talar om vad Danmark ska ha för politik och syn på religionen/er.

  http://www.unaoc.org/repository/youth.pdf

  Så här växer FN:s sociala arbete fram:
  Ungdomsrörelser för “tolerans”, kvinnorörelser för “emancipation”, och frikyrkoaktivism för “katolisering av världen.”

  En hel del av annan “mindre filantropisk natur” pågår också under flaggan.

  Huvudsaken att allt låter bra.
  Människor ska lära sig att *älska sin tjänst och följa världen*.

  Tycker du att FN ska bestämma hur kristna ska tro?
  När du tror på Bibelorden och aktivt vill människors fräslning kategoriseras du som “extremist” enligt denna rörelse.

  Säger du ja till dessa rörelser *tjänar du världen och världens herrar*.

  Var kommer Jesus in i bilden?
  Har Jesus sagt att “alla vägar leder till Gud?”

  Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.