Ett ord idag /Förberedd tillsammans med Herren?

   TJÄNA KRISTUS

14/9-10 Elvor och Janne skriver följande:

Mail från Finland: Minns du videosnutten om åskovädret som du skickade till mig? Upplevde redan då att det var profetiskt. Igår hörde jag Nathan Leal prata om en liknande dröm han haft, att himlen blev helt svart och att det från det svarta droppade ner bitar på jorden som förvandlades till tornados. Samma sak med den stora vågen som Roger Oakland berättade om. Det är allt samma sak. Härav följer några saker:

1. Mörkret kommer att komma med en sådan snabbhet över jorden att det inte finns tid att reagera innan man sveps med. Om man missat att förbereda sig tillsammans med Herren finns det ingen tid att göra det sedan när den mörka tsunamin kommer.

2. Mörkret kommer att vara så kompakt att ifall oljan i lampan är slut kommer man att vara dubbelt blind. Dels ser man inte den smala vägen i mörkret när lampan inte kastar sitt sken på marken utan går vilse och dels ser man inte smutsen på sina kläder som man normalt skulle se och kunna åtgärda när lampljuset faller på ens kläder. Man tror sig vara ren fast man är smutsig! Vilket öde, att vara dubbelt blind! Att var dag ta tid för ordet samt att gå in i sin bönekammare är alltså av största vikt. (Mkt tänkvärda ord att ta till sig)

Och:

Artikeln från Unsealed Prophecy från 12/9 (Sv) >> Läs den igen och kolla sedan in den här artikeln skriven av Javier Solana som handlar om global ekonomi >> (Något är på gång)

***Det ÄR mycket på gång och när man läser den första texten om en våg av mörker och smuts så kommer man också att tänka på vad D Wilkerson och flera har sett/sagt. Det är verkligen tider nu då vi måste VETA VEM VI TILLHÖR., och vi MÅSTE ha OLJA i våra lampor. Vi måste inse att JESUS är allt, och att vår tro måste bära hela vägen.***

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.