Profetiska budskap! /Världen/ FN m m

   Lita på Gud. Läs Guds Ord

Det blossar upp händelser nu som är av största vikt att vara medveten om. Hur medveten just Du är vet inte jag, men jag vet att många som jag pratat med om världshändelser, de skakar på huvudet och vill inget veta. Men om du vill veta så tar du reda på saker och ting och därför kommer det lite blandade nyheter här och reflektioner från Elvorochjannes sida:

 • Ungerns kris förklarad >>
 • DI: Aktieanalys >>
 • DI: Grekisk ekonomi ännu sämre >>
 • Dagen: Avrättning av Kristna konvertiter krävs i Afghanistan >>
 • Kan man förbättra Koranens kvinnosyn med reklam? >>
 • Upplopp och bränder Malmö, Göteborg och nu Stockholm >> & >> (Hes 7:11)
 • Obs! En intressant artikel från Born To Watch (svenska) >>
 • Obs! En ny Nathan Leal (Mp3) >>
 • Till och med SVT:s reportrar varnar för vart världen är på väg >>

Konfrontation med Iran

Är vi nära en konfrontation Israel – Iran? Den 10:e Juni röstar FN om sanktioner mot Iran. Om 2 dagar kommer ytterligare skepp att försöka bryta igenom blockaden mot Gaza. En av båtarna kommer att vara full av frivilliga marinsoldater tränade av Iran. Hur kommer Israel att reagera? Sänka skeppet? Iran kommer inte att stanna och att släppa några soldater på den här båten är nog inte möjligt för de kommer att dödas.

Iran vill nog uppnå följande.1 Man vill hämnas eventuella sanktioner med krig. 2 Man vill ha den här konfrontationen för att få orsak till ett krig i området. Inte undra på att det nu finns 3 Israeliska Ubåtar med kärnvapen redo i Persiska viken just nu och att USA sänder hangarfartyg till området. Kära vänner det håller på att dra ihop sig man förstår att slutet är nära. Det här kommer nog tvinga internationella samfundet att agera och då kommer profetiorna som gäller delning av landet Antikrist mm komma med hast. (Bibeln 1917 – Ord 21:1)

Världen kommer att behöva en skicklig diplomat och medlare för att lösa den här krisen. Är det mannen som förut visat sin skicklighet ett par gånger med att lösa omöjliga uppgifter? >> Och här är en annan “fredsduva” >> man kan ju inte låta bli att tänka på Upp 13 när man läser det här >>

 • Debka Files: Iranskt Gazaskepp redo konfrontera Israel >>
 • Iranska röda halvmånen skepp >>& >>

Den skicklige diplomaten vet vi inte med säkerhet vem han är,  men vi kan gissa, och vi vet att det skall komma någon som kan/skall lösa världens svåra problem. Nu tror jag faktist att man verkligen bör följa med extra noga i bibeln och i de nyheter som det ligger sanning i.

Jesus Kristus kom för att helga, hela, förena. Han kom för att samla alla under sitt beskydd….

Bryr man sig om Jesus?             /Maria

3 thoughts on “Profetiska budskap! /Världen/ FN m m

 1. Hej Janne Ja nu är det kusligt. Man vet hur och varför de första krigen började. Och detta kan vara det första kriget av tre i de sista tiderna, är människor medvetna om det?

  Ja jag hoppas också att det blir lugnt…men hur skulle det gå till, bibeln har ju svaren och där står det annorlunda det vet vi ju. Nu mer än någonsin får vi vända oss till Gud och tro att fler människor kommer till tro.

  Det är profetiska tider vi lever i. Det är också så hemskt att se att människor tror att denna o följande kriser skall lösas av en enda mäktig man. Antikrist är på ingång.
  /Maria

 2. “Proxykonflikter” – konflikter i kolonierna som trappas upp snabbt, menade jag.

  I inledningen av WW1 krigades det i Afrika och Serbien/Ottomanska riket.

 3. Hoppas vi slipper upptrappning nu!

  “Rösta bort Hamas då blir det bättre i regionen”, säger SVT:s reporter. Handlar det om Israel och Palestina? Det är ju skuggboxning i Iran -Israel/USA konflikten. Kusligt likt inledningen till 1:a världskriget. Plötsligt några snabba steg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.