Profetiska budskap! /NOAS förutsägelser.. D W

 

  NOAS förutsägelser ignorerades.
Människorna på Noas tid trodde inte att en domsflod skulle drabba jorden. De tillbringade sin tid med festande och skrattade åt den galne profeten som predikade om sin uppenbarelse. Bibeln säger att “de visste av intet , förrän floden kom och tog dem allesammans bort.” Jesus sa att män och kvinnor kommer att fortsätta på samma sätt i sexuella synder, upproriskhet, våld och omoral intill tidens ände. De kommer inte att acceptera syner eller förutsägelser om annalkande dom eller bestraffning. Men trots det hån och förakt som detta budskap blir utsatt för av intellektuella och kyrkoledare, är majoriteten av ungdomar idag angelägna om att förstå de apokalyptiska profetiorna. Numera är det inte bara de kristna som väntar världens slut så som Bibeln förutsagt det. Även tidskriften Time hade nyligen en artikel där ämnet behandlades seriöst. Det finns nu många tänaknde vetenskapsmän och intellektuella, psykologer och tekniker som varnar för att världens historia kan nå ett katastrofalt slut inm en snar framtid. Innehållet i dessa förutsägelser kommer att kallas ett fanatiskt försök att skrämma ofrälsta.

Andra kommer att anmärka på allt tal om “vrede” och “dom”. Människan väljer så ofta att bara se en sida av Gud- Hans kärlek och barmhärtighet. Men Guds personlighet har också en annan sida. Även en ytlig blick i Guds Ord bevisar detta. Aposteln Paulus säger:*Då vi alltså veta, vad det är att frukta Herren, söka vi att “vinna människor”. /2 Kor 5:11 /Text från D Wilkersons bok  SYNEN
http://www.youtube.com/watch?v=pSvbxAyy6Ec&feature=related   Lugna Hamn.

6 thoughts on “Profetiska budskap! /NOAS förutsägelser.. D W

 1. Nej EU är ingen demokrati. och de länder som är på fallrepet: f d diktaturer… skall de tillbaka i elände pga av vad sk politiker gör?
  Jag vill inte rösta på orättfärdiga människor, kristna skall ju inte ha med politik att göra…
  Men reagera får man och det gör man, väldigt häftigt till och med när man ser hur de gör.
  Vi vet att Jesus kommer snart, hoppas få göra mer för hans rike, det är det som är intressant för människor måste få lära känna en god Gud. Tack för dina kloka åsikter Janne.
  /Maria….ngn mer som vill kommentera? Sidan är öppen för diskussion…åsikter

 2. Vad jag menade med den praktiskt inriktade bonden var att människor som är inställda på att överleva vintern är mycket intresserad av om saker fungerar, och är på riktigt, eller inte!

  Skrapa med nageln… OK! han kanske hade härdat naglarna och kunde skrapa av lacken! Haha!

  Vi svenskar (många verkar det som!) tror att *detaljer* är fel i det politiska systemet och det kan rättas till i kommande val. Vi röstar bort problemen med en ny regering och alla beslut är demokratiska förankrade, för vi har ett parlament och vi röstar varje dag!

  När man i en diskussion börjar insinuera att det ekonomiska och politiska systemet är orättfärdigt, och bygger på en rad halvsanningar och att rättvisa är omöligt i en räntbaserad ekonomi och liknande påståenden, kallnar folk snabbt och börjar kalla en kommunist, eller en fanatiker – galning!

  Politik är en slags teater, där de rika oftast tjänar mer på affärerna med hjälp av det politiska systemet,än utan det!
  Så tycker jag det verkar, mer och mer som! Därför har vi politik och därför ska du och jag rösta – Så att folk kan få ditt godkännade, ditt medgivande att ta skatt för vad affärsmän och politikerna vill göra (oftast stödja affärer på olika sätt!) De kan göra vad de vill, utan dåligt samvete när du röstat på dem! 1 gång vart fjärde år, är de intresserade av vad vi säger! Nej, jag tror inte på politiker, speciellt inte på toppnivån! Nej, EU är ingen demokrati!

 3. Jag brukar säga: TILLBAKA till den Apostoliska tiden! då menar jag den urkyrka som fanns den första s k kyrkan, där apostlarna sålde allt de ägde för att hjälpa fattiga, änkor, barn, faderlösa och moderlösa m m med att överleva och samtidigt sprida evangelium. Jesus lärde dem hur det skulle vara och de tog hans exempel /Guds Ord/ och var inte rädda för evangelium, men det är de idag.Där står så måånga sanningar som kan vli obekväma.

  Det är i den utformningen som man kan göra verkligt bra saker för folk. I dagens kyrka har vi inget sådant system, där skall församlingarna få in så mycket pengar som möjligt och leva på statsunderstöd. Den verkligt fria kyrkan gör inte så, utan den lever genom den helige Andes försorg. men det har man GLÖMT BORT.
  Man säger att man följer Skriften…gör man? följer man den verkligen? Nej, det gör man inte, när inte en medlem kan få hjälp eller förbön, pengar, mat omsorg…/ jag har sett tillräckligt och jag vill inte vara med i sådana “kyrkor”.

 4. Men jag förstår inte vad “Janne” menar med att bonden från Sibirien skulle vara bättre direkt? Bonden måste väl vara försiktig med bilköpet för han vet att han lever på marginalen. “Den nöjde bilköparen” däremot har kanske så han klarar sig även om bilen skulle vara skrot, en större marginal.

  Men visst, “den nöjde bilköparen” kan liknas vid dagens kristna som “sover” och därför inte ser tidstecken som kanske kommer.

  Förresten, inte kan man väl skrapa fram rosten på en bil genom att skrapa med nageln? Lack är väl jättehård. Man får väl dra med en nyckel he he, undrar hur glad försäljaren blir om man skulle skrapa bilen så? (fast jag vet inte så mycket om bilar i och för sig).

  Maria. Världens ekonomi verkar ju vara en hemsk avgud, om det är det ni menar (jag är lite trög och fattar inte lika mycket som ni måhända).

  Istället för pengar i världen så kanske man kunde hålla sig med tjänster och gentjänster? Nä, jag vet, efter industrialiseringen så skulle det aldrig funka säger ni. Speciellt inte idag när samhället redan är uppbyggt på pengar i omlopp kanske också. Men undrar vad Jesus tycker om pengar ändå? Borde de ens finnas? Man borde väl göra allt gratis för varann istället? Inte tar du betalt Maria av din dotter om hon hjälper dig en dag? Och hela världen sägs ju vara “en enda stor familj”, då borde vi ju inte ta betalt av varann då?

  Då säger du: “Tror du att folk skulle ställa upp på att göra saker gratis åt varann?”. Nä, det verkar inte så i detta samhälle, men tanken då, är den inte bra?

  Men viljan måste väl finnas hos folk att göra saker gratis åt varann kanhända. Och den viljan tror jag inte finns idag.

  Men “de kristna”, de sades väl en gång i tiden ha egendomsgemenskap? (i den tidiga kyrkan?). Varför skulle inte de kunna göra saker gratis för varann? Jaja… men tanken är väl god?

  Förresten, när du ändå är på tråden, vad betyder “urkyrkan” för något? Vad är det?

 5. spelet är mycket större än så. Alla är vi brickor på ett globalt schackspel. USA och EU är en ekonomisk sfär – ett system, mer och mer./Du har rätt.

  Lösa krisen? ja då får det hända andra saker, inte det som pågår nu.

  Sanningen är väldigt dold och väldigt falsk, det är inte ens saning det som de tutar i oss. Går vi på det? Nej.
  Noah varnade folket, människor varnar idag, men vem bryr sig, de tycks inte veta att vi går mot en kollaps. Var finns profeterna idag???
  Tack för dina ord, jag väntar på mer info från din översatta artikel.
  /Maria

 6. Någon har sagt att kristna idag är mindre vakna för tidens tecken, än de icke kristna.

  “Gud älskar oss än vad som händer, vi är säkra och behöver inte kämpa.”

  (Liknelsen om Bilförsäljaren)

  Jag gjorde en liknelse med en bilförsäljare som säljer nymålade, men fallfärdiga bilar.

  Alla bilarna ser fina ut i lacken och går bra några dagar. “Kanske priset var lite högt och försäkringen dyr, men nu har vi fått en större bil”, säger ägaren. “Nu ska jag ta en drink och titta vidare på TV”.

  Alla Bilar ser fina ut.
  Så skönt! Att inte behöva bry sig mer. Någon annan har gjort jobbet. Alla litar på alla. Vi har det bra!

  De här inställningen går ju bra om det inte fanns några “kvacksalvare” i världen (Och vi är ju kristna och litar på vår Herre).

  En människa tror sig inte behöva ta reda på vad som egentligen händer: Den nylackade bilen fungerar. Vi kan slappna av och ha det skönt. (Har inte Gud sagt att vi ska vara i hans frid?)

  När en människa helt inställd på överlevnad som en bonde från Sibirien är, skulle han titta på den nylackade bilen, skrapa han först lite med fingret och se rosten under, och säga: “Kan jag få den här gratis? Ge mig tre stycken! Hur ska du kunna sälja de här vraken?”

  Vad skulle få den nöjde bilköparen att handla som bonden från Sibirien?

  (Vi litar till de övertygande orden och snygga omslag, mer än att studera handlingarna och processerna som pågår när TV kamerorna stängts av)

  I vår Europaunion ger politikerna i dagarna av europeiska statskassor till extremt rika globala investerare. (Bankerna är deras vänner! Och de är ofta själva investerare i bankerna de hjälper?)

  “Om vi inte hjälper de exremrika med skattemedel och gör allt för dem, så går samhället under och de stora korporationerna kommer att krascha marknaderna”, säger politikerna.

  Orden är precis vad som sades av amerikanska politiker i finanskrisen 2008 när politikerna skyfflade pengar över bankerna. Greklandskrisen är en kopia av Wall streetkrisen. Det är samma banker, samma riskabla investeringar, samma godtrogna eller rävlika politiker. Och samma fattiga eller medelinkomsttagare som ska tro att rädda bankerna är att rädda Europa.

  Amerikanska och Europeiska politiker och affärsmän är nära knutna till varandra och samarbetar mer än konkurrerar med varandra!

  De bryr sig inte speciellt mycket om nationer och länder längre – spelet är mycket större än så. Alla är vi brickor på ett globalt schackspel. USA och EU är en ekonomisk sfär – ett system, mer och mer.

  “Gör allt för marknaden” – gör allt för mammon!”, Vi behöver mer skatteintäkter som ska gå till bankerna”, ge oss pensionerna annars kraschar allt”, säger politikerna i kör.

  Reagerar du som de fattige bonden inställd på överlevnad, eller som den glade bilköparen som sitter i soffan och kollar på deckare på TV, ikväll igen?

  “Vi ska lösa krisen”, lovar de (de omvända Robin Hood politikerna, som ger till de rika och tar från de fattiga!). “Det ska bli bättre när vi får som vi vill, på ett område till”.

  Om nu svenska media stödjer dessa filurer (och inte visar vilka figurer de egentligen är!), så är det bara för att de skulle vara utan jobb, om de inte gjorde det.

  Och de vill ju inte riskera sitt jobb, för rättvisans skull.
  För att sanningen ska komma fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.