Profetiska budskap! /J SOLANA, ASHTON, EU

 

JAVIER ’JAG HAR GÅTT I PENSION’ SOLANAS WEBBSIDA HOS EU HAR FÅTT EN TOTAL ANSIKTSLYFTNING

Se själv här >>              OCH LÄS DENNA ARTIKEL OM SOLANA OCH ASHTON OCH EU!

Han har varit, så att säga, ’pensionerad’ från EU sedan tidiga december 2009. EU håller inte bara hans hemsida igång, utan de har nu också skapat en helt ny look, lagom till vad? Varför stängdes inte den här hemsidan ner för länge sedan? Varför spenderade EU tiden och kraften på att göraomden? …bara som minne till eftervärlden? Jag skulle inte tro det.

Jag tror nog de flesta av er har besökt den gamla hemsidan, och såg hur den såg ut. Men för dem som inte har det, ska jag lägga upp en bild, så snart jag hittar var jag sparat den.

Så vitt jag förstår, efter ha gått igenom en ofantlig mängd information sedan Lissabonfördraget vann laga kraft, så är allt som krävs för att han ska få full kontroll av EU, en kris. Världens marionett-mästare kan låta en kris inträffa när som helst. Det skulle räcka att någon gjorde ett telefonsamtal, så skulle Irans kärnkraftsanläggningar attackeras inom några timmar, och vi har en god uppfattning om händelseutvecklingen ’innan dammet lägger sig’ i Iran.  – Scott

G8 TROR HELT OCH FULLT ATT ISRAEL KOMMER ATT ATTACKERA IRAN

Världsledare ’tror absolut’ att Israel kan besluta sig för att ta till militära medel mot Iran för att förhindra att de skaffar kärnvapen, sa den italienske premiärministern i lördags. ”Iran garanterar inte en fredlig tillverkning av kärnkraft, så medlemmarna av G8 är oroade och tror absolut att Israel troligen kommer att reagera offensivt”. Läs mer här >> Det ser ut som om någon har gett någon grönt ljus.

EU STÄLLER I ORDNING SAMBANDSCENTRAL FÖR … NI VET VEM

Är du redo att läsa den här informationen? Sätt dig ner och ta ett djupt andetag… Ashton har redan sagt till EU-ledare att hon vill ha ”en enda sambandscentral för kris-respons” under hennes direkta kontroll, och interna planer för Ashtons ’situationsrum’ är långt framskridna.

Ett tänkt scenario är ett kriscenter lett av en generaldirektör, som ska ligga intill Ashtons eget kontor i EEAS högkvarter, troligast i den så kallade ’triangel’ byggnaden mitt emot EU Rådet i hjärtat av EU-kvarteret i Bryssel. Det kommer att ha en bemanning på runt 160 personer, och en blygsam budget på 10 till 20 miljoner Euro per år. Själva sambandscentralen skulle ha ett konferensbord och rader av monitorer som visar nyheter och satellitbilder av oroshärdar. I de bakre rummen skulle ’kris-direktoratet’ ha ett team IT-experter, vetenskapsmän och taktiker som söker igenom data för att hitta spirande hot…

Ashtons exklusiva information skulle komma från tjänstemän som bemannar 24/7 direktlinjer till EU:s 136 utlandsdelegationer och dess 14 civila och militära uppdrag. En annan enhet skulle sända folk till krisområden på kort varsel, för att jaga information. En cell av hemliga agenter från betydande EU-stater skulle framföra Ashtons förfrågningar till spioninrättningar som Storbritanniens MI6 eller Franska DGSE och hantera svar. Den Europeiska Kommissionens existerande sambandscentral (Crisis Room) och EU Rådets ’Joint Situation Centre’ ska utgöra ryggraden i ’kris-direktoratet’.

Tanken är att ge EU:s chef för utrikespolitik ett kraftfullt instrument när hon ber EU:s utrikesministrar att sända EU-trupper, eller om hon vill sända en EEAS-diplomat, eller en framstående parlamentsledamot på ett fredsuppdrag.
”Föreställ er hur effektiv den Högste Representanten kan vara om den nya sambandscentralen skulle fungera som hennes skuggkabinett”, sa en kontakt. ”Medlemsstaterna är rädda för att lämna ifrån sig mer makt, men detta skulle kunna bli den nya mega-kommoditeten i Bryssel.”

Men den stora frågan är: vem skulle bli Ashtons Högra Hand?
En kandidat till posten är den franske diplomaten Patrice Bergamini, som arbetade nära Ashtons föregångare, Javier Solana, och hjälpte till att lägga upp EU:s första säkerhetsstrategi 2003.

 • Läs mer här >>
 • Och här >>

Jag tror jag fortfarande hyperventilerar över den här nyheten. Artik ff/   Jag håller med, för nu kan vi se planerna ta form i EU och Världen, den värld som skall styras av en viss man eller makt! /Maria     /artikel fr ElvorochJanne.se

2 thoughts on “Profetiska budskap! /J SOLANA, ASHTON, EU

 1. hej Janne vi pratade just om det nyss, om bunkern som finns under vita huset- stor nog att rymma några stycken-
  Det är otroligt vilka tider vi lever i- profetiska-
  och hade jag inte varit en troende så hade jag ju aldrig fått veta: Jesus lever och kommer att hämta oss hem.Trygg förvissning, men vi vet inte när..

  Attack på Iran- ojojoj /Maria

 2. Rum för krisberedskap och beslutsfattning och lagar för den finns redan i USA sedan 9/11. COG – continuity of government och dokumentet PDD 51 beskriver hur USA kan och ska styras från “Cheneys bunker”, som den kallades under 9/11. COG policy är sekretessstämplad. (Tom amerikanska myndigheter och kongresssen har inte fått läsa hela PDD 51 dokumentet!!)

  Hitler hade väl en bunker, då behöver EU det också. Det vill säkert folk i Europa stödja…haha!

  Attack på Iran fick grönt ljus under BB 2010, hörde jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.