Det onda och../H Lindsey /Videos / A-krist

Gud gråter,   vi gråter-   över en sargad värld

Hal Lindsey Video:  Finns det en politisk agenda bakom oljekatastrofen precis lika dold och kuslig som vid 11 September?  Se videon här:

http://www.hallindsey.com/videos/?vid=147

Jag har sett den videon och några andra och detta var mycket intressant  – religion och politik är två olika saker men för att förstå det ena  måste man veta ngt om det andra… Här får du också höra om det romerska imperiet och om Antikrist och “märket”.

I dessa tider , och som aldrig förr, vill den troende ännu mer få fram Gudsordet, visa på Guds eviga kärlek och hur och varför Jesus dog och uppstod för oss alla.

Salomo sade: *Det är märkligt med det som händer här i världen : En del goda människor tycks behandlas som om de var onda, och en del onda som om de var väldigt goda! Utan tvekan är det upprörande!*

Och det finns otroligt många människor med makt, de visar mer än tydligt vart de vill ha oss. Men den troende har ju räddningen hos Gud!

Immanuel-  Gud är med oss!  /Jes 7:14  som handlar om Jesus Kristus…

Messias:  Underbar rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste

5 thoughts on “Det onda och../H Lindsey /Videos / A-krist

 1. Hej Janne. Det är verkligt bra funderingar tillsammans med fakta, som du kommer med här. Jag uppskattar att ha dig till vän, och du tycker o tänker som jag angående katatrofer krig styrande m fl…de människor som styr sedan många år..de är besatta av pengars makt och jag tror att de har något slags allvarligt fel..

  GUD har ändå makten och kontrollen och vi får och skall vända oss till HONOM i FÖRSTA hand då vi har frågor, och då vi känner oss oroliga.

  HAN stillar all oro, han ger oss frid ide tider som är o som kommer.
  HAN är den som kommer att skaka världen på sitt sätt, i den dom som kommer.

  Jag fortsätter här på grund av Guds ord, fast det är mer än tungt ibland, sjukdom gör mig svag men Gud gör mig stark i anden, och beskyddar och bevarar, och jag får ju hjälp med inläggen. Jesus lever!
  /Maria

 2. (Två funderingar)

  Såg några minuter på Vetenskapens värld igår. Det handlade om kometer och vilken impact de kan göra när de träffar jordytan, beroende på vilken densitet de har (från porös till massiv). NASA experimenterade med simulatorer som man sköt materia igenom mot ett membran i slutet av “gevärsmynnigen” (en 5-10 meter lång kolv). När materialet (låtsaskometen) sköts med 6-7 ggr hastigheten en gevärkula, och mötte membranet (jordskorpan) betedde sig materialet olika beroende på densiteten. Det luckrades upp, omslöts av membranet, splashade runt omkring etc. Intressant forskning iofs!

  Jag tänkte – det här vet vi människor för att vi är intresserad av explosioner och katastrofer! Och vi fascineras av stora och oberäkneliga krafter! PANG, PANG! Det gillar pojkar från de är 2 års ålder (vissa pojkar!) Medelålders män och kvinnor på NASA fortsätter forka med samma fascination av explosioner!

  Jag har förstått att vissa människor *attraheras av katastrofer* och vill veta allt om dem, hur de görs och hur man ska undvika dem, hur man kan utnyttja dem, effektivisera dem etc. Alla människor ryggar inte tillbaks när de smäller! De beror på tempramentet vilken reaktion som blir starkast. Militär forskning uppfann krutet och atombomben och använder katastrofen och explosionen som “arbetsmaterial”. Även afärsmän och politiker har i historien sett potentialen i katastrofen – man kan göra riktig kosing! Det är lättare att få med sig folk, när de samlas kring en riktig olycka, som bekannt.

  GW Bush sa om Irakkriget (ungef.): “Om ni ska vara med och bygga upp Irak (och tjäna på återuppbygnaden med stora industrikontrakt) så måste ni var med när vi slår sönder landet också.”

  Den mentaliteten är inte ovanlig bland vissa människor i historien. Därför ser och så historieboken ut som den gör. Den enskilde galningen är långt från ett undantag. Galningarna jobbar tillsammans! Och de tror att något som idag ser destruktivt ut kan i framtiden vara ett nödvändigt ont.

  (EU grundades 1957, tolv år efter andra världskriget)

  Hur ska man förklara att EU Romfördraget skrevs under år 1957? Att Fransoser och tyskar och italienare vill samarbeta och leva tillsammans och ingå politiska samarbeten och affärsuppgörelser bara 12 år efter de mördade varandra och skakade en hel värld under andra världskriget?

  Kanske världskrigen ledde dem i *rätt riktning*?
  Europa som stat drömde man om på 1800-talet. Redan Hitler talade om “New world order” och många engelska intellektuella (Huxley, Russel) engelska och franska presidenter (Churchill, De Gaulle) var förtjusta i idéen!

  Påven var nog mest förtjust – Romarrikets comeback nr 4!
  Så mycket förhistorie-funderingar!

  Fint att du så oförtröttligt skriver på sidan, Maria!
  Gud välsigne dig!

 3. Sett ur Guds synpunkt så är det en samliong vansinniga människor som springer runt på jorden och krigar och förstör och den ene är värre än den andra och de smider vidriga planer.
  USA är på väg att gå under, och det är inte det enda landet.
  Vi kommer inomk kort att få se flera stora och värre olyckor och det blir fruktansvärda plågor för människorna.
  Olyckan är på väg, men människorna fattar inte och vill inte förstå Guds synpunkter och hans goda vilja och kärlek, han kommer att straffa människorna. Nr 4 och/eller 5 tycker jag ser ut att vara det som råder nu.
  Tack för din kloka kommentar. Jesus lever och kommer en dag att hämta oss hem.
  /Maria

 4. Det finns ett antal varianter på olyckshändelser (punkt 1-7: från naturkatastrof till militär operationer under falsk flagg):

  1. Riktig olycka på naturlig, ej mänsklig orsak
  2. Natur katastrof/olycka som delvis har mänskliga orsaker
  3. Planerad katastrof/olycka (krig, omstörtande verksamhet, terrorattack etc)
  4. Planerad katastrof till ett syfte (ta naturresurser, forma/styra allmän opinion)
  5. Katastrof som blåses upp för att kamouflera andra viktigare händelser (som inte rapporteras!)
  6. Militär agenda som förs fram under falsk flagg
  (propaganda, falsk terrorattack -:”skjuta sig själv i benet och skylla på grannen”)
  7. etc etc

  Den mänskliga destruktiva viljan är skillnaden mellan naturkatastrof och militär propaganda.

  Vad är BP oljeolyckan?
  Eftersom handladet från samtliga parter är så motstridigt och inget vettigt verkar göras från regeringshåll lutar åt nr 4 eller nr 5, tycker jag.

  Ungefär som 9/11 då – en attack som “formar opinionen” inför en planerad lång krigsperiod om olja och gas i Mellanöstern och Centralasien, med andra ord! (attacken på Afghanistan bestämdes innan 9/11, tro det eller ej!)

  Efter oljeolyckan kommer ingen att glömma den och oljan kommer att fasas ut (??), USA är ett passé land (ett land med bruten rygg som politiker och företag kan göra vad de vill med) och koldioxidskatten kommer som en brev på posten. Hur många stora katastrofer tål USA?

  Vad betyder allt detta mot Gud och Guds Rike?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.