Profetiska budskap! /D W om Guld

irchgr222.gif

http://www.e24.se/samhallsekonomi/varlden/artikel_1074847.e24

I länken ovan kan du läsa om den ekonomiska krisen. Det händer mycket nu på den ekonomiska fronten, och tyvärr är det mest sådana saker man får veta som gör folk oroliga och stressade. MEN tyvärr kan vi inte vänta oss så mycket annat. Om vi ska tro på vad Bibeln säger, så är det precis så här som det skulle bli.Guds Ord säger så.

Och en profet som jag litar på det är DAVID WILKERSON. Jag får hans nyhetsmail, och jag har fått två denna veckan, det är även andra som fått dem, och dem kan du se på t ex: Elvoroch Janne:

http://www.elvorochjanne.se/2009-03-07%20profetia%20Wilkerson.htm

Jag sitter just nu med både mailen från David och med länken till ovanstående artikel och med Davids bok “SYNEN” framför mig, och jag måste komma med en kommentar till artikeln på länken du ser om nyheter.

Det står i den artikeln att det är bra om man inversterar i GULD nu. Det skulle vara det enda som är värdefullt. Nu vet inte jag i exakt vilken tid vi befinner oss, guldet kan vara mycket värdefullt just nu och sedan komma att bli värdelöst. Men jag fäster mig vid att D W skriver såhär:

“Guldpriserna stiger, men de som investerar i denna vara i hopp om att finns trygghet, får snart en obehaglig överraskning. Priset på guld kommer att stiga till astronomiska summor, men sjunker snart igen. Silver blir också en mycket dyrbar metall, vars priser kommer att stiga ohjedat. Men ingendera av dessa metaller erbjuder verklig säkerhet. Det fluktuerade och osäkra priset på guld och silver är en del av totalbilden på den ekonomiska förvirring som skall gripa världen. Tro det eller inte- men INTE ens guldet kommer att behålla sitt värde. Guldhamstrare drabbas svårt. Detta är en av de mest betydelsefulla förutsägelserna i denna bok.” D W

Ja så säger David W och jag tror vi är i den situationen i världen nu att det går utför. Jag kommer att ta med flera andra olika förutsägelser här i denna kategorin, ur David´s bok.

**Men den som hör mig, han skall bo i trygghet och vara säker mot olyckans skräck.** /Ordspråksboken 1:33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.