År 2010/ Sept

            

NYHETSLÄNKAR

Mahmoud Abbas har signalerat att ett återupptagande av byggnationen i Västbankens bosättningar inte nödvändigtvis måste innebära ett slut på förhandlingarna. >>

• Blodiga sammandrabbningar vid Jerusalems heliga platser. Ordning återställd av israelisk polis. >>

Övriga nyheter med frågetecken:

Bill Clinton: Chansen till fred är 50 % >> 23/9

Sverige rör sig snabbt mot ett kontantlöst samhälle >> 23/9

Kraftiga översvämningar i Indien >> 23/9

Stormar förstör Kaffeplantage  och Sockerrör i Centralamerika >> 23/9

Ahmadenijad till FN: Kapitalismen är döende >> 23/9

Fransk beredskap efter terrorhot >> 23/9

Värre Kris i Pakistan när 177 nya samhällen spolas bort >> 22/9

Lamm dör i 1000 tals på Nya Zeeland när stormar vräker in >>

Kram f Maria!

2 thoughts on “År 2010/ Sept

 1. Citat Janne: Varför ser ingen/hör ingen något om riskerna med allt smutsigt vi simmar omkring i? media är ju fullkomligt döva eller så begriper ingen någonting med nåt vi varnar för. Är vi alla dumskallar? Eller bara misinformerade?/slut citat

  Med ett kontatlöst samhälle är vi förlorade till övermakten och övermakten i detta är INTE Gud. Övermakten är de som bestämmer om du får mat eller inte eller kan betala dina räkningar.
  Det är bankerna/storföretagen som bestämmer och de som betalar ut ens lön.
  Ja kan säga att man blir totalt LOST och a looser i det nya samhället som kommer, den nya världen, som ska vara så bra!
  Jag säger nej nej nej men ja ja ja till att Gud får bestämma hur jag sak bete mig i den nya världen. Han får råda, och det råder jag fler till att göra samma sak.
  Guds ord är sant.Det går inte att manipulera Gud.
  /Maria

 2. Chansen är 50/50 för fred i Mellanöstern säger Clinton. Vilka 50% ska vi hoppas mest på?

  Chansen till fred är 100%, skulle jag tro!
  Det känns bättre…
  🙂

  Kontantlöst samhälle är bra för banker, säkerhetsfirmor och kontrollfreaks bland politiker. De öär också bra för pensionärer som inte klara av att handla själva och politiska motståndare som får korten avstängda av åsiktskäl. SD får inte kort och inte FI. Centerpartister och Folkpartister får korten. Och miljöpartister får koldioxidransonering på sina kort..Hm.

  Socialbidragstagare får kort med zonscreening där det syns om de klipper grannens gräsmatta (vilket de inte får!), och barn får en elektronisk kedja om halsen som kan aktiveras och avaktiveras av föräldrarna över nätet.

  Varför ser ingen/hör ingen något om riskerna med allt smutsigt vi simmar omkring i? media är ju fullkomligt döva eller så begriper ingen någonting med nåt vi varnar för. Är vi alla dumskallar? Eller bara misinformerade?

  Världen är ett ekonomiskt system!
  De stora bankerna och företagen äger/kontrollerar större delen av världens tillgångar idag. 60-70% och i finanskrisen har de utövat utpressningsförsök på allt! Minst. I ett kontantlöst samhälle är det dessa som bestämmer taktpinnen! Inte politikerna. OK? Jag blir så TRÖTT! Vilket tjat och ingen verkar vilja förstå!

  Ett kontantlöst samhälle skulle idag innebära följande relationer: (det mesta av stegen är redan tagna)

  BANK ger ut elektronisk valuta – samarbete med dataföretag/polis/social/myndighet/terrorcentral/åsiktsregistrering av “religiös tolerans/politisk extremism” osv – stänga av kort – du är lost i ett high tech tyranniskt sk samhälle. Du kan inte handla utan KORTET påslaget.

  System med pengar och sedlar, guld och silver:
  Du använder pengar/sedlar som utbyte – du är fri att handha dina egna pengar – ingen kan kontrollera eller tvinga dig att spendera eller spara eller dra skatt direkt på kontot. Ingen kan hindra dig från att röra dig fritt, köpa vad du vill eller inte köpa vad du vill!

  Ja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.