Peter Krabbe´s blogg säger följande om NATO m m, LÄS:

GOD NATTO

9 MARS, 2024 18 KOMMENTARER

Så var det då klart! Nu är vi för evigt räddade undan den ryska björnen och kan sova lugnt i all framtid. USA och alla dess lakejer vakar över oss och ser till att vi aldrig mer hamnar i en krigssituation. NATO är ju starkast i världen och ingen VÅGAR hota eller anfalla ett Nato-land.

Eller är det inte så, trots att vår eminente och kloka statsminister försäkrar oss att det är just så det är?

Nja. Om man inte gärna sätter sig i en bil med en blind vid ratten bör man nog inte heller sätta sig i sin röda stuga med Kristersson som hustomte. Riskerna att bilen krockar och att huset brinner ner är nog ungefär lika stora. Så om Kristersson är klok eller INTE KLOK lär visa sig inom kort.

Så varför jublar då samfällt både våra politiker, media och mannen på gatan? Har de alla missuppfattat något eller är det så enkelt att det är JAG som inte är klok?

Kanske det. Men jag kan ändå skissera vad som ligger närmast. Vi har tre faser framför oss.

  • Den första innebär ett hybridkrig mot Ryssland som främst kommer att drabba de nytillkomna länder i alliansen som på ett avgörande sätt nu förändrar maktbalansen i världen, nämligen Sverige och Finland. Hybridkrig är inte ett krig som utkämpas mellan två krigsmakter, utan en långtgående mobbning av civilbefolkningen i vårt land. Sinnrika sabotage av vår industri och civilsamhället genom strömavbrott, dataintrång, raderade bankkonton och betalningsrutiner, havererade telefonväxlar och utslagna sjukhus och myndigheter. Vi kommer aldrig att kunna bevisa vem som ligger bakom, men kommer att få höra ” Ryssland närstående organisationer” som misstänkta. Det passar ju dessutom bra eftersom vår infrastruktur redan ligger en generation efter många utvecklingsländer och vi får nu någon att skylla på även när orsaken är vår egen oförmåga. Dessutom ger det våra ”vänner” chansen att bygga om och ”utveckla” våra databaserade nätverk så att de blir mer anpassade till en styrning från våra egna imperiebyggare.
  • Den andra fasen innebär att vi blir delaktiga i en ekonomisk krigföring, som inte heller berör våra krigsmakter mer än marginellt. Vi blir solidariskt tvingade att omfatta alla beslut som tas i Washington rörande import- och exportförbud till den enda delen av världen som kommer att fortsätta att utvecklas. Sanktioner och restriktioner enligt långa listor kommer att avgöra vad vi får köpa och sälja, äta eller dricka. Våra affärer kommer att tömmas på varor från ”den förbjudna världen” i öster, trots att det ändå är där som solen går upp, även fortsättningsvis. Länder som Ryssland och Kina med tillväxt 5-10 % kommer att skratta högt när vi konstaterar negativa tal för vår egen del. Är det så svårt att förstå att dessa länder inte längre behöver oss, de klarar sig bättre själva?
  • Den tredje fasen får vi hoppas dröjer lite till, men då är vi framme vid det militära krig som NATO hoppas på. Försvarsorganisationen går till anfall. Ingenting annat räcker för att knäcka ”de asiatiska skurkarna”, de måste utplånas med hjälp av bomber och granater istället. Men det räcker inte med soldater och stridsvagnar i ett för världen avgörande krig, alla vet ju att Putin kommer att använda kärnvapen eller hur? Men alla vet kanske inte att den främsta amerikanska krigsdoktrinen är ”first strike”? Den som slår till först med kärnvapen vinner kriget, snabbt och enkelt. Därför måste NATO vara först med att avfyra sina kärnvapenmissiler, innan ryssarna hinner lyfta ett finger. Turligt nog ligger USA på betryggande avstånd på andra sidan jordklotet, men Östersjöområdet med sina köpta jubelidioter inser naturligtvis att detta är nödvändigt för solidariteten inom NATO – vi hjälper varandra och Sverige har ju fått vara ifred i två hundra år nu, så visst är det vår tur att rädda världen? Vi vet ju att vi blir hyllade och ihågkomna för vårt mod, även om vårt f.d. land ligger i ruiner och våra kroppar blivit till aska, så var vi ju ändå hjältar. För ryssarna hade redan lyft ett finger, det låg redan på avtryckaren.

Skall vi avsluta med att vara tydliga? Sverige har just skrivit under sin egen dödsdom. Det finns ingen som helst tvekan om detta. När USA har fyllt norra Finland och Norge med kärnvapenmissiler riktade mot Murmansk, som är Rysslands livlina norrut, täppt till låset till Östersjön och Kaliningrad genom att spärra Öresund och de danska Bälten för rysk fartygstrafik och spärrat inloppet till Svarta Havet och Sevastopol med Turkiets hjälp så återstår bara för Ryssland att slå till mot dessa tre projekt och det blir inte med konventionella vapen, det kan jag lova. Norden kommer inte att existera längre, hur mycket vi än ropar efter NATO. Ryssland har ändå en bakdörr mot Stilla Havet, det kommer USA att få erfara. Denna gången är det vi själva som bygger en järnridå mot öster, men vi kommer att få fingrarna i kläm…

Så bilden av vår Kristersson när han skakar hand med en av världens ledande sionister i Washington är förvisso historisk, men kanske inte på det sätt som ni tror…

God Natto

Peter Krabbe

Maria: -Ja detta är intressanta åsikter och förklaringar m m, eller hur? Jag hoppas att DU /NI får en mer klar bild av denna kurragömma-lek och lögner m m. Vi lever inte i ett fritt land! Vi trodde det? Vi är mer än någonsin omgärdade av tokar som vill sitt EGET BÄSTA men inte landsmännen de ska dra försorg om! Jag har inga ord… men väntat är detta som sker!

Vi ska i mål hos/med Jesus.

Joh 15:9Så som Fadern har älskat mig, så har jag älskat er. Bli kvar i min kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.