Det gör ont, eller hur? /Är du redo för JESUS?

ÄR DU REDO FÖR JESU ÅTERKOMST?

Det gör ont att se sitt fosterland försvinna i lögner och våld, och HAT och bråk på alla vis. Vi har en regent, Kungen av Sverige? MEN det skulle vara GUD! MEN honom struntar man fullständigt i! Vi har en värld som snart skall brännas upp, men det struntar man i.

Vi har en värld som är fullständigt barockt förstörd och förljugen, men det förstår man inte. Man lever för dagen och för sina nöjen, man lever för vad?? Man lever för att trösta sig själv på olika vis men vet inte vad som ä r fel.

JESUS finns och JESUS vill NÅ ALLA, men han VET att man inte bryr sig om HONOM. Han har människor på jorden som arbetar förtvivlat för att göra JESU namn känt! Men man BRYR SIG INTE. Man bryr sig inte om ‘sagor’ säger man.

DET SOM KOMMER framöver, snart! kommer man INTE att förstå! VARFÖR INTE? NEJ man är INTE PÅLÄST i Guds ord! I GUDS ORD står det om dessa tider som är och som kommer runt hörnet! VILL DU VETA att JESUS SNART kommer TILLBAKA? Han skall hämta de troende hem! ÄR DU med då?

OM DU INTE har tagit emot honom, JESUS, i ditt hjärta och sagt ett ja, så går du förlorad. Det är inte vettigt att man inte vill VETA vad som sker. Kriget i Gaza m fl händelser är inget skämt och allt som sker ÄR en bild av sluttiderna! SLUTTIDERNA, ja de ÄR NU! Förstår man inte det?

Nej det förstår man inte. SORRY.

Det kommer en VEDERMÖDA och efter den kommer JESUS tillbaka, det är dags att vakna nu, LÄS FÖLJANDE SOM BERÄTTAR !

https://gospel.jesuslever.eu/category/om-jesu-aterkomst/

och:

ÄR DU REDO FÖR JESU ÅTERKOMST???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.