Vittnesbörd del 2/Jag skall ge dig ett nytt liv

År 1995 fick jag uppleva flera s k märkliga saker, som inte alls är märkliga egentligen, utan bara Guds nåd, därför skriver jag ett vittnesbörd här. Det var kaos i mitt personliga liv, och jag såg ingen utväg på något sätt att få leva annorlunda..   /1989 blev jag frälst..

När jag satt denna eftermiddag i mitt vardagsrum och grät bittra och förtvivlade tårar och bad Gud om hjälp till en förändring hörde jag plötsligt en stark röst tala, den sade:

“Jag skall ge dig ett nytt liv”.

Vad svarar man på sådant? Hade jag blivit tokig som plötsligt hörde röster, eller var detta möjligen från Gud, tänkte jag i mitt ledsna tillstånd.

Jag hörde rösten, klar och tydlig igen, säga:

“Jag ska ge dig ett nytt liv.”

Det enda jag svarade var: “Va, vad är detta? vem är du?”

Alldeles strax begrep jag att jag var med om något ‘övernaturligt’. Skrattet började bubbla inom mig, kroppen var som gele´och allt var så underbart fantastiskt konstigt.

Det var absolut från Gud! Jag bara visste att jag visste det.

Den dagen var början på en radikal förändring, som inte skedde med en gång utan sakta men säkert.

Gud hade i sin omsorg och i sin kärlek till mig kommit med tröst och framtidstro. Dessa, hans ord, gjorde att jag överlevde flera års tråkigheter och vånda på olika plan.

Med detta vittnesbörd och i vetskap om vad som sedan hände, kan jag bara säga dig att Gud existerar och hans hjälp finns ständigt att tillgå, för den som tror och vill ha hans hjälp och kärlek.

Jag har varit med om flera under i mitt liv och jag tänker berätta om dem här på denna sidan under “vittnesbörd.”

Det minsta jag kan göra är att berätta, för att människor skall förstå att det finns en Gud, inte bara “något” där ovan oss.

Släkte efter släkte skall hylla dina verk och vittna om dina väldiga gärningar. Läs om detta i Ps 145:4

O giv oss, Herre, av den tro som sorgerna betvingar, som lyfter oss till ljus och ro på starka örnevingar, som talar mäktigt till envar och bär oss under färden, som härlig tröst i tvivlen har och övervinner världen. //Ida Granqvist

T A C K  JESUS!

One thought on “Vittnesbörd del 2/Jag skall ge dig ett nytt liv

  1. Tack för ditt vittnesbörd, det berörde verkligen! 🙂 Vilken ny fin sida du har här, ska börja kolla in den regelbundet nu. Ha en bra vecka och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.