Persecution of the Church of Christ

Persecution of the Church of Christ

-Maria: Vi talar om i Sverige att vi känner oss offended/ förnedrade och upprörda över att man talar illa om oss som kristna??? Jaha?
MEN vad sker i ANDRA LÄNDER? Vet du det?? Om inte, så kan du som kristen se denna video, och du som icke kristen kan se på hur ens tro på Jesus kan göra en illa, slagen och dödad, allt för Jesus! HUR många svenska troende skulle orka gå igenom detta och behålla vettet?

I Sverige ska vi inte tala om att vara pressad och hotad, för då kan vi åka till de länder där kristendomen är förbjuden, sedan kan vi komma hem och berätta hur underbart det är att vara en troende på JESUS!! för då BEGRIPER vi vad vi HAR LOV att FÅ GÖRA! VITTNA och PRISA hans UNDERBARA NAMN, hans härlighet!! ÄNDÅ är man slö och nästan lite likgiltig o tar det med ro—— många vågar inte ens pipa till om att de är Jesus-troende. Det du!

Tänk om…..Tänk till… Var glad att få vara HANS BARN!!!

3 thoughts on “Persecution of the Church of Christ

  1. Jaa det är så hemskt, ja och här vet man inget om verkligt lidande för Kristus!!!!Men det komer att komma då folk blir överfallna för attde har kors på sig!!! m m

  2. Ja det är hemskt! Så hemskt. Men de styrande är ledda av satan som sitter och bestämmer i deras hjärtan om hur galna de ska vara emot sin befolkning m m!!!! Bilderberg, NWO… m fl

  3. Detta är fruktansvärt!!!
    Jag gråter.

    Och här i Sverige är människor kränkta över löjliga saker som grundar sig i egoism!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.