4 thoughts on “Påven kallar bibeln för en farlig bok. Påven är en farlig man

 1. HEJ Man talar inte om Luther för han ”tillhör” och ”tillför” ju kyrkan en del, och många lögner finns. Han gick emot de etablerade på den tiden och fick lida stort. Det finns en del texter om honom, jag skall ta fram dem.Kyrkan är en farlig institution som inte berättar sanningarna! Mer kommer om detta.
  Kram f Maria
  Battle For The Bible – The English Bible – Wycliffe, Tyndale, Cranmer
  https://youtu.be/RubxnoTeL_M

 2. Påven är verkligen en skrämmande gestalt!! Har inte känt till detta om Luther..Det talas inte om honom i dessa termer!!??? Jag ö. så många får dela denna upplysning, Maria!

  Kram / Marie

 3. Hej! Jomen så dum är han. Han är verkligen farlig och det firande han skall ha nästa år 2017 för att fira Luther, det är bara inte klokt. Luther var katolik och han och hans 95 teser emot katolicismen gjorde att han blev utesluten, varför skall påven fira detta? Jodå för att ALLA, jag säger ALLA religioner även NEW AGE skall in under påvens paraply!!! Detta är sanslöst och påven är mer än farlig. LÄS DENNA LÄNK: https://gospel.jesuslever.eu/paven-och-bedragligareformations-jubileer-under-2016-2017-artikel-vakna/
  Här får du läsa sanningar.
  Usch då vilka tider som kommer.
  Gud välsigne dig! Tack!! /Maria

 4. Skulle aldrig kunnat tro att påven är så dum att han kallar Biben för farlig!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.