Övervakning. Länkar om spioneri

 

Ifall det undgått någon att vi är övervakade på många vis….så kan man läsa i länkarna som pekar på ett samhälle som blir värre och värre och människan mindre och mindre, men den som har Gud med sig har ett underbart skydd och frihet!

ÖVERVAKNING:    search_1443362748 

 

http://www.svd.se/naringsliv/press-it-jattar-hjalper-usa-spioner_8244338.svd

http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/06/us-tech-giants-nsa-data

http://www.guardian.co.uk/world/shortcuts/2013/jun/07/what-does-prism-logo-mean  Vad betyder loggan?

http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/07/obama-administration-nsa-prism-revelations-live

/Maria

 

 

3 thoughts on “Övervakning. Länkar om spioneri

 1. Gud dog för vår räddning…eller, Ja JESUS dog för vår rättfärdighets skull, han fick lida döden för oss och vårt eviga liv…
  Ja det är lätt att missförstå eftersom det är så många olika riktningar och olika slags sekter och kyrkor m m
  Guds budskap är helt rätt men MÄNNISKOR TOLKAR det på SITT eget sätt. Istället för att gräva och undersöka med den helige Andes hjälp så att man får sanningen. Det finns villoläror och de kommer ofta från tider där vi inte varit med men som “stått sig” och som man använder för att man tror på dem……och det kan bli en väldig soppa av det! /Maria

 2. “Gud dog för vår skull.” Det var slarvigt uttryckt av mig.

  Rättelse: Jesus dog och uppstod för vår rättfärdighetes skull.

  Gud kan förstås inte dö. Det är lätt att missförstå evangeliet, som bekant!
  Varje stavelse är/måste vara rätt i Guds budskap. Vi kan inte mixtra med orden, för det finns en villolära inbakad i varje stavelse och syftning som är “hyfsat” rätt!!

 3. Allting vi gör på nätet åker rakt in i myndigheternas databaser. Ja, så ligger det till, vad nu än tidningarna nekar och förskönar det till.

  “Big data” verkar vara ett av Bilderbergarnas ämnen för tillfället. Google mfl sitter ju i helgen och diskuterar med politikerna i slutna möten på Bilderberg. Företagen fönekar inblandning. Just det, de vet ingenting de kan förlora marknadsandelar på!

  I en artikel bredvid i Guardian står det att “USA gör sig stridsberedda på nätet” – cyberkrig är nästa form av krig som man måste lansera (normalt brukar de anklaga småhackare, men de krigar mest själva).

  Obama är inte på Bilderberg, han sitter i möten med kinesiske presidenten och kan vinna mycket på att både skrämma och efterlikna honom. Cyberkrig, total övervakning av internet är saker som kineserna också gillar!

  Gud ser oss en och en och känner oss.Politiker och internetföretag på global nivå ser oss som “programmerbar massa.”

  Gud tar vår skuld på sig. Storimperierna lägger SIN skuld på OSS (folk trampas under mattan i eviga konflikter och lagbrott).

  Gud dog för vår räddnings skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.