Ondska. “Satans Army” Is Ricing NOW

 

Det går en våg över världen nu med väldigt mycket ‘reklam’ för det ONDA, alltså satan och sataniska saker. Man måste ju veta varför det är så och varför ondskan är så utbredd. Det kommer en ny tid New age och A NEW WORLD ORDER kommer att ta plats och detta är alltså det sataniska som träder in i den värld vi en gång trott var helt ok! Men den är ju inte det- för ONDSKAN styr. Det sataniska och mörka vill ta över. Satan styr denna världen, tills Jesus kommer.

Därför visar jag er denna video som vill förklara mycket av det som sker nu och som kommer att ske! Du måste väl ändå hålla med om att världen har blivit mycket kall och arrogant och kärlekslös? I och för sig så är det vi troende på Jesus som reagerar mest och är ganska så VAKNA! som tur är, för vi har ju läst hela denna historia i Bibeln och VET vad som kommer. VET DU? Se videon. NEW WORLD ORDER är en NY VÄRLDSORDNING och det blir INTE kul. Om jag nu skriver ordet DESTRUCTION/Förstörelse och förintelse så förstår du vad som kommer i de nya tiderna som egentligen redan är här. Det blir alltså värre och värre.

Detta är nu Antikrist´s tidsålder. I videon visar man en video, The Witch, som bl a förklarar hur man kan köpslå med satan och få allt man vill, så gör folk idag och man blir lurad att tro att man SJÄLV är gud.

Du får också veta här att man kommer att sätta upp Baals Tempel i ett hundratal städer över världen, t ex New York, London och flera. 

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.