Satan styr världen. Förnedrande sexualitet m m. New Age och NWO. Man tar bort den naturliga familjen, den som Gud vill att det ska vara i samhället

Living In The Age Of ANYTHING GOES! (2016)The UGLY TRUTH

n-w-o6

Antikristliga

Jag tänker visa mer galenskaper som sker i världen och visar därför en video om avarter, Varning för hemska bilder och scener! där t ex män som vill vara kvinnor och inte kan bli det av olika orsaker! köper gummikläder och masker för att klä ut sig i.

Det är förnedrande för dem att de inte förstår tiden vi lever i och hur satan lurar dem och andra. I USA har man bås där man kan gå in och onanera. VAD är detta? Det är otroligt äckligt! Satan är glad ! Man vill nu också LEGALISERA PERVERSITETER, 12 st räknas upp i videon! 11 min 25 sek in i videon. Det kallas för: ’livsstilsval’ Det är sataniska tider vi lever i, förstår ni det?

I stället för att tala om incest och sanningen om vad det är så säger man nu: genetic sexual attraction! Tala om att det är mycket som är FEL i denna värld! Satan styr! förstår ni det?

Detta är New Age och Nya världsordningens tid där man skall få bort manligt och kvinnligt och alltså förstöra familjer. Familjer skall inte vara mamma-pappa-barn som förr utan samhället kommer att dö ut. Föräldrar uppmanar sina barn att bli gender. De uppmanar sina barn och accepterar att de vill vara av annat kön. Det är fel.

Gud sade till mannen och kvinnan efter skapelsen att de skulle föröka sig.
Men vad gör man idag, det är spermiefabriker och det är homosexuella som skall adoptera och det är alla möjliga och omöjliga konstellationer. Detta betyder också att det kommer att bli värre, mycket värre där ute i samhället!
Se videon så förstår du vad jag menar här.

Skolan talar om för barnen att pojkar är flickor och tvärtom, ’Gender fluidity’, det är något som är fel i samhället eller hur? Eller accepterar du som läser nu och ser det här, att det ska vara så? Får alla göra som de vill? Ja tydligen är det så men tydligen mot bättre vetande. I småskolan får man lära sig att gå i PRIDE-parader och att ALLT är kärlek. Man kan ha sex med sin iPad också!

Lägg av!!säger jag. Sluta! Ni må tro att Gud kommer med sin dom över detta!

 

NamnlösMaria

2 thoughts on “Satan styr världen. Förnedrande sexualitet m m. New Age och NWO. Man tar bort den naturliga familjen, den som Gud vill att det ska vara i samhället

 1. Hej Ceclia. Tack för din kommentar, den är klok och bra. Jag tycker att detta tänkande som kommit mer o mer nu om genus och könsneutralitet m m är så hemskt och säger som du att detta är INTE vad Gud vill att vi ska göra o tänka.
  MEN jag tror det är så att om en s k kristen inte begriper bättre då förstår inte den personen frälsningen. Man måste som frälst gå vidare och inte ta världens natur till sin, det vet vi ju att det är fel. Så denna Underbara Clara har ju HELT fel och förstår inte vad fel hon gör.
  Det blir värre och värre i världen och vi är på slutet men det vill man inte heller förstå.
  Det är väl därför det inte ska finnas så många kvar på slutet som verkligen vill tillhöra Jesus och vilja komma till honom för alltid.Gud är skaparen och ingen annan och ingen har rätt att ändra på hans ordning. Så är det.
  Så många unga i dag går fel väg, ja till o med små barn tror att de måste byta kön, så hemskt!! Ja det är tragiskt.
  Hälsn f Maria Gud välsigne dig.

 2. Hej, Maria! Har sett filmen nu, otäck är den! Allt detta med feminism, könsneutralitet, genus och hen är ett uppror mot Gud och hans skapelseordning! Det värsta är att många som kallar sig kristna också verkar stödja dessa tankar, som t.ex den kända bloggerskan Underbara Clara som kallar sig för kristen och som ofta skriver om genus och feminism och gärna klär sina två pojkar i klänningar och vill utplåna alla könsroller. Förstår inte hur man som kristen inte kan se att detta inte kommer från Gud utan från Satan och är en styggelse! Gud skapade man/manligt och kvinna/kvinnligt, han skapade inga könlösa varelser. Vi har inte rätt att gå och ändra på det han har skapat!! Inte konstigt att barn och ungdomar mår så dåligt idag med all denna förvirring!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.