Nyheter / Flygplan kapat av bombman idag.

Ett flygplan från Kanada på väg till Pakistan står på Arlanda flygplats i Stockholm efter nödlandning och sägs vara kapat av en bombman. 270 passagerare är berörda av detta hemska och insatsstyrka är på väg. Har nu “terrorn” nått Sverige ? Evakueringsbussar står på platsen. Är passagerarna medvetna om vad som händer? En pakistansk man sägs vara bombman. Det sägs vara en man gripen. Nyheter kommer fortlöpande i Tv./Maria

____

Passagerarna är nu evakuerade. Flygplanstrafiken skall fungera som vanligt. Skönt att veta att allt är avvärjt och lugnt så här långt./M

8 thoughts on “Nyheter / Flygplan kapat av bombman idag.

 1. Hej Janne. det enda vi som troende kan göra är att leva efter Guds ord, även omdet är svårt ibland, men just för att det är svårt förstår vi att vi är på rätt väg, i hans vilja.

  Detta kan aldrig en maktmänniska, som är utan Gud i sitt liv, förstå.
  Det finns politiker som öppet deklarerar att de minsann INTE tror på Gud, nähä- men det är väl därför de är som de är. Stora i munnen och små, och de kan förstöra mycket för folk…

  Det finns många partier och de pratar en massa, men vill de verkligen hjälpa och se de små människorna som har det tufft?det tvivlar jag på. Är de bereddda att offra delar av sin lön för en fattig o sjuk människa?
  Är de beredda att verkligen stå på barrikaderna och ropa ut att människor måste få hjälp?

  Jag vet bara att Jesus Kristus lever idag, att han skall komma tillbaka och hämta sitt folk. Då vill jag vara med. Jag vill att han skall ta med alla dem som ber och prisar hans namn och som håller sig till det eviga Gudsordet.Jag vill oxkså att Sverige skall bli frälst.

  /Maria

 2. Leva i lögnen eller leva i sanningen.
  En sak är att Jesu ord om “gå i mina fotspår, så får du se!” verkar stämma.

  När man försöker gå till botten med lögnerna och kampanjerna som blir till för att behålla utöka makten och kontrollen för gubbarna, så är det fascinerande att se att ytorna och den tjusiga fernissan så lätt viker och man ser lögnerna för vad de är – en primitiv vilja till makt.

  När man betraktar händelser i media som kampanjer eller som spin och försöker få tag i orsaken till varför detta spin kommer just nu (och av vem/vilka?), så är det inte så svårt att gräva sig ned i intressefloden.
  Det är samma gubbar på varje strand, nämligen. Hjälpa/stjälpa så vi vinner. programmera demokratin så vi vinner! Liknade saker och scenarier tänker de oupphörligt fram. “Moderata arbetarpartiet driver arbetslinjen till 10% arbetslöshet” och är på god väg att driva den vidare…
  🙂

 3. Hej Janne, det har hänt alldeles för många påhittade eller icke påhittade saker det senaste året.

  Det enda vi som troende har det är ju KRISTUS. Han varnar för hur det ska se ut i de sista tiderna, och vi är ju sannerligen där.

  Men varför vi bryr oss om vad som händer i världen, det beror ju på vår tro. Måste vi inte varna andra att gå i olika fällor? Jo. Måste vi inte varna andra för att världen håller på att kollapsa? Jo.
  Måste vi inte varna andra för de falska profeterna? Jo.
  Det finns massor med saker som är fel fel fel, och det finns ju ingen annan sanning i världen..mer än att få en tro.

  Den får vi sannerligen hålla oss till, och gör det, men människor går ju vilse och ännu fler murar byggs, och människor sitter fast i felaktigt tänkande. De gillar många av våra politiker och tror på deras lögner.Bilderbergare Illuminati och resten av gängen, vad de nu ska kallas…..

  /Maria

 4. Länken till den andra artikeln är borttagen, såg jag.
  Det finns säkert många liknande artiklar!

  Terror med svensk anknytning 2010

  Julian Assange anhålls för våldtäkt (släpptes och åkte in för förhör igen) var det för några veckor sedan. Och nu den här historien. Bildt blev utsatt för granateld eller likn på Kabuls flygplats för någon månad sedan, och inom kort smäller det i Stockholm? Jag litar snart inte på något i nyhetsväg, vid första anblicken. Vilka tröttsamma lekar. Har de inget viktigare att göra, än att plåga oss, kan man fråga sig! (De=internationella samfundet, aka NWO corporate globalization gubbarna).

  De kan väl inte vara bakom allt vi ser?
  Kanske man ska sluta bry sig? Vad hjälper det att ställa frågor? Demokratin rinner ut i sanden. Vi måste be och hålla oss till Kristus!

 5. Tack för länkarna skall försöka se dem snarast.
  Undrar hur fort det går nu att bestämma att vi skall bli röntgade o avklädda både värdighet o kläder.
  Vi får spana vidare….
  /Maria

 6. Hej Janne
  När jag fick höra nyheten i morse tänkte jag ungefär som du. Bluff? Terror? Säkerhetsregler? VAD?

  Kommentarer till inlägget? Det är många som sett inlägget men ingen utom du kommenterar…tack Janne.

  Vi kunde se för inte så längesedan om hur bevakade vi är, och hur ögonigenkänningsapparatur tagits fram.

  Detta kan mycket väl vara en sådan anstalt för att få fram och göra nya regler på flygplatserna.

  Det är märkligt hur smidigt och lätt allt gick efter några timmar. Ingen panik någonstans.

  Säkerhetshot är vi snart allihopa!

  Och grundligt lurade skulle jag vilja säga.

  /Maria

 7. Här en artikel om “kalsongbombaren”.
  Flyget var till Detroit (inte NY) och datumet var 28/12 (inte jan 2010). Minnet sviker! 🙂

  Temat är: Terrorhot (eller “terrorhot”) leder till införande av nya säkerhetsteknologier (övervakningssystem).

  Underwear Bomber Renews Calls for ‘Naked Scanners’

  28 Dec 2009 … After an alleged terrorist unsuccessfully tried to detonate his explosive underwear on a Christmas Day flight to Detroit, current and former …
  http://www.wired.com/…/underwear-bomber-renews-calls-for-naked-scanners/

 8. Den här AP artikeln antyder att det var en “bluff”.
  Hm. Vilken flyplanshistoria i ordningen har hittills inte visat sig var en bluff? När man fortsätter att läsa artiklar om hur dessa historier utvecklar sig (när media har gått vidare till andra historier) brukar man få veta att många av dessa avbrutna terrorattacker och stopp i flygtrafiken inte var terrorattacker egentligen, utan *oroskapande händelser* som förbereder införandet av nya impoulära och närgångna säkerhetsteknologier. Vilken apparat ska införas nu på Arlanda nu, kan man fråga sig? Är de måhända flygplatsscanners? Precis vad som gjordes efter historien med kalsongbombaren, i NY jan 2010? Historien med kalongbombaren visade sig vara en hoax efter ett tag. När man intervjuade passagerare på planet om vad som hade hänt, framgick det att kalsonbombaren hade videoövervakare (FBI) med sig på resan och kunde gå genom incheckningen och säkerhetsspärrarna på tecken från personal (FBI).

  Ingen flygresenär vill bli fotograferad och filmad rakt igenom kroppen och utsatt för farlig strålning. Det är bara en terror-paranoid krigsindustri som vill sälja oss denna världbild, där allt är ett säkerhetshot som man kan göra pengar på, överallt där det är möjligt…!

  http://news.yahoo.com/s/ap/20100925/ap_on_re_eu/eu_sweden_plane_bomb_threat

  By the way:
  (I artikeln framgår det att FBI är inblandat i den här historien också)

  Vad tröttsamt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.