NWO/Frihet?Jämlikhet? Demokrati? Artikel/ Vakna

 

*

Frihet, jämlikhet och broderskap

“Ge mig kontrollen över ett lands pengar och jag bryr mig inte om vem som stiftar dess lagar”

Så här ödmjukt uttryckte sig en man vid namn Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) för över två hundra år sedan och nog kan man säga att hans önskan gick i uppfyllelse även om det tog sin tid och Mayer Amschel personligen inte fick uppleva den mest ultimata njutningen, den som maktfullkomliga individer brukar sukta efter, och som kallas fullkomligt herravälde.

Arvet efter M. A. Rothschild gick vidare till efterkommande generationer så som brukar vara fallet med arv och idag räknar man Rotschild familjens förmögenhet till att omfatta mer än hälften av alla världens tillgångar. Självklart hittar man aldrig någon från familjen Rotschild på listorna över världens rikaste som då och då publiceras eftersom det handlar om blodspengar som intjänats på krig och revolutioner i det förgångna.

Genom ett ihärdigt arbete och pengaintresse har man tillsammans med andra mäktiga och kapitalstarka familjer däribland Rockefeller, Goldman Sachs, Loeb och Warburg med flera, under årens lopp lyckats med att successivt flytta fram sina positioner så till den grad att man idag har kontrollen över nästan alla länders ekonomier. Ett förhållandevis litet antal personer jämfört med de cirka sex miljarder människor som befolkar världen, äger runt 90% av jordens tillgångar.

Det som återstår är att ta kontrollen över ekonomin i mellanöstern länderna och därför pågår det ständiga oroligheter där. Nu Syrien tidigare Libyen, Tunisien, Irak, Afghanistan mm. Deras regeringar vägrar att godta den nya världsordningen och kämpar tappert mot den elit av bankirer och andra som vill lägga under sig deras länders ekonomier. De gör allt för att bevara sin självständighet, sitt självbestämmande men motarbetas på ett mycket grymt sätt genom att de allierade till den nya världsordningen accepterar och ställer upp med legotrupper som finansieras av ovannämnda elit.

Syftet är att fortsätta kriga (som nu i Syrien) tills att regeringarna ställer upp på en ännu värre maktcentralisering av världsekonomin till att hamna i ett fåtals händer. Man önskar att de som befinner sig i regeringsställning och att de som har makt, ska ändra inställning och gå med på att bli medarbetare åt bankireliten samt åt NWO,s anhängare och institutioner om de tilldelas saftiga löner och andra privilegier.

Smidigast för eliten vore om de som trilskas och motsätter sig den nya världsordningens agenda, kunde göra som de Europeiska ländernas regeringar och företrädare inklusive media, det vill säga att förråda sina länder och dess befolkning genom att sprida lögner, undvika debatt och om inte det räcker, idiotförklara eller rasiststämpla hela befolkningen.

Kontroll över länders ekonomier innebär även kontroll över enskilda människors ekonomier och som om inte det vore nog, över människors hela livssituation, själ och ande. Men säger någon, jag har ju en bra lön, trivs med mitt jobb och det räcker för min del. Jag vill inte ha mer eller behöver inte mer. Bra så, men trivs du med att vara utlämnad åt andras godtycke och välvilja, om det så är staten, dina föräldrar, din granne, arbetskamrat, EU eller giriga bankirer som du inte känner och som inte känner dig och därför struntar högaktningsfullt i din ringa person, skulle man kunna fråga? Svaret torde bli nej.

Simsalabim och räntorna kan höjas, du får gå från ditt drömhus om du har lån för din lön räcker inte till. Nu krisar det ihop sig totalt i EU och alla EU medborgare måste halvera sina löner eller inkomster oavsett lön och får sedan tigga matkuponger och tak över huvudet hos det sociala då det inte finns en möjlighet att klara sig på annat sätt.

Solidariteten gentemot EU och den styrande eliten är ett måste under nuvarande omständigheter men trots det uppmanar de äldre generationerna de yngre att engagera sig politiskt för att försöka förändra.

Varför inte bli kommunist, högerextrem, liberal, syndikalist eller något annat. Vad som helst! Kanske socialdemokrat, vänsterpartist, moderat eller folkpartist. Spelar det egentligen någon roll vilken ideologi vi anammar och tar till oss så länge det finns människor (ett fåtal) som på grund av att de kontrollerar penningpolitiken inte bryr sig om vem som stiftar lagarna?

För dem är det oväsentligt om en fascistisk diktator eller en kommunistisk diktator, en syndikalist, moderat, liberal, socialdemokrat, sitter på tronen eller om olika grupperingar kompromissar om makten vilka alla individuellt titt som tätt blir belönade med regelbundna löneökningar för sitt slitsamma arbete med att hålla lögnen, om den existerande demokratin, levande.

Med andra ord står de över kommunism, fascism och allt däremellan. Dessa ideologier är nämligen skapelser som de varit med om att utarbeta enbart för att kunna roffa åt sig mer och mer av jordens alla tillgångar med viss hänsyn till de historiska förhållandena genom tiderna. De tjänar pengar och har genom århundradena tjänat hiskeligt mycket pengar genom att finansiera båda sidor i konflikter och i fullskaliga krig medan mängder av människor fått lida och sätta livet till samtidigt som de intalats att krig är något nödvändigt.

De berömmer sig för att ha lyckats hålla nere befolkningsökningen samtidigt som de gjort sig själva rika Den nya världsordningen är egentligen gammal för planerna om ett elitens maktövertagande började ta fart redan under sjuttonhundratalet men det är först nu med alternativ medias spridning på nätet som allmänheten börjar få en inblick i den gigantiska konspirationen som frodas bakom lyckta dörrar i de hemliga sällskapen som till exempel i Bilderberggruppen och i frimurarordnarna.

*

Artikeln har jag hämtat från:

http://experimentlandet.blogg.se/2012/july/frihet-jamlikhet-och-broderskap.html

*
*

/Jag vet inte vad just du anser om ovanstående eller om NWO..vad är konspiration? Det måste man börja fundera över, vem är det som konspirerar… egentligen…/Jesus väckte mig.

/Maria

 

4 thoughts on “NWO/Frihet?Jämlikhet? Demokrati? Artikel/ Vakna

 1. Flera av dessa superrika enrepenörsläkter har utan tvekan haft och har historisk betydelse. Det fick jag upp för mig när jag såg George Hunts videos, där Lord Rothschild (investmentbanksläkt) och Rockefeller (oljemegamiljardär släkt) och FN-tjänstemän hördes planerande FN:s klimatpolitik inför Rio Summit 1992.

  Inom FED, den amerikanska centralbanken, har de alltid haft mer än ett ben i dörren. Det kunde amerikanska kongressen i en undersökning 1976 hitta att dessa och fler bankirsläkterna både har skapat och fortfarande ÄGER stora delar av Fed Reserve.

  Har man sådana kontakter och cash att man kan planera vad FN-institutioner och vad amerkanska centralbanken gör, räcker det för att man ska kunna styra båten världen, om inte helt, så i alla fall kunna förse olja till pannrummet!

  Kan man tänka sig att klimatpolitiken. De flesta ställer sig bakom idag, inte har som syfte att göra världen grön först, och främst utan svart-brun?

  (Det är olja och gröna dollar i basen på miljöpolitiken. )

  “Varför händer inget? Varför görs inget för miljön?” Ja, där har du svaret! Det handlar om att styra eknomier och göra fruktansvärda mängder pengar på den, först och främst.

  Gubbarna säger:

  “Sen kan vi göra rika västerlänningar till gröna medborgare, utan land, bilar, och pressa in dem i kompakta lägenheter också. Och de samtycker till det.”

  🙂

 2. “Guds bud ska man inte bry sig om.”

  Man kan ju läsa igenom dem först innan man anser att man inte ska bry sig!

  (2 Mos 20:3-8)

  Summa: Älska Gud överallt och din nästa som dig själv.

 3. Mörkrets krafter styr, det ser man ju, Lucifer styr denna världen.
  Satan vill inget annat än att förstöra och döda. Människor blir hela tiden frestade till att göra fel saker. Öron står vidöppnade till lögnens fader, och man kan inte se vad som är rätt eller fel, allt är tillåtet i en lurad värld.
  Bibeln blir allt som oftast nedvärderad och förlöjligad, senast i dag läste jag om bibeln och Guds Bud som man “inte ska bry sig om”, så stod det….
  Därför är samhället som det är, man har tagit bort Gud.. och straffet kommer…
  /Maria

 4. Jag har lyssnat på pastar Mike Hoggard som förklarar i Bibeln hur den andliga/politiska/ockulta sfären fungerar.

  Det kan man läsa i hur Bibeln formulerar sig om de andra andligheten, den som inte kommer från Gud.

  Paulus:

  Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot makter, krafter, mörkrets härskara, ondska på höga platser (Lucifers skaror).”

  Det är många som viskar ord i frestade öron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.