NWO / RFID-chip K Albrecht

 

Vad som sker när det gäller  Antikrist och märket som man skall ha för att köpa och sälja, är det 666? kan man fråga sig, så har Dr Katherine Albrecht här en presentation som är nog så klar och viktig för oss alla att ta del av.
Hon är känd som  RFID-kvinnan. Hon säger att Obamas healthcare är: RFID databas.  Se videon:

VIDEO:

<iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/9l_Cg4MxtCE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

CTDM: America Restoring A Heritage – Katherine Albrecht

This is the presentation done by Dr. Katherine Albrecht covering RFID and other privacy issues at the America Restoring A Heritage conference held in West Virginia in the summer of 2009 by Pastor Butch Paugh.

Dr.Katherine Albrecht comes from a Christian perspective and is now known as the RFID lady. She has a very important message- we all need to be aware that the chips are an invasion of privacy and can be scanned at a distance with a rudimentary device – they have problems! – Oppose REAL ID act.- Support libertarian candidates who will support our wishes . Obamas heathcare= RFID database. Future= no ID no pay no play . Use cash more try to downsize your cards.

Dr.Katherine Albrecht kommer från ett kristet perspektiv och är nu känd som RFID-damen. Hon har ett mycket viktigt budskap, att vi alla måste vara medvetna om att chip är ett intrång i privatlivet och kan skannas på avstånd med en rudimentär apparat – de har problem! – Motarbeta REAL ID handlingar .- Stöd frihetliga kandidater som kommer att stödja våra önskemål. Obamas Alla produkter och lösningar = RFID-databas. Framtida = ingen id ingen betalar ingen lek. Använd kontanter mer, försök trappa ner dina kort.

NWO-          När du sett den videon ovan kan du fortsätta att fördjupa dig i och lära dig vad det är för tider vi lever i och vad vi kan vänta oss! Läs vidare HÄR:
 

http://www.antichips.com/  Här kan du läsa om cancer av chip, övriga risker, och framförallt protester!  Ja jag kallar detta terror mot människor.
 

/Maria

7 thoughts on “NWO / RFID-chip K Albrecht

 1. Hej Andreas och välkommen hit.
  Jag håller med dig om att svenskarna är ovetande och accepterar att man använder chip på olika vis, och man övar på gamlingar och fångar m fl, du har säkerligen läst om mindcontrol.
  Det är sorgligt att man inte är vaken om detta men jag tror att den som älskar Jesus ser detta komma mer och mer för Jesus lär oss sanningen och visar oss på felen.
  Men den som inte tror har inte samma möjlighet, och folk vill leva i sin “bubbla”, jag har mött människor som säger så, då jag frågar dem om de vet vad som sker. Det är rena snurren i världen nu, men jag är inte förvånad……

  Bara en liten del av alla människor kommer att se sanningen och följa Jesus till slutet, och de andra kommer att förgås för att de inte trodde på Guds Ord. Vad fruktansvärt detta är att veta. Allt är sannerligen INTE lugnt. Och man borde tala om konsekvenserna av att inte följa Jesus./Maria

 2. De har gått så långt att även vi i Sverige är omgiven av denna teknik.
  Ett dagis i Malmö vill dom förse dagis barnen med en gps sändare för att lättare kunna kontrollera vart dom befinner sig.
  Mer och mer intar denna rfid teknik vår vardag.
  De finns i mobil telefoner, i bilar, kläder, på djur och även på människor.
  Vissa dementa patienter har man börjat operera in rfid chip för att kunna spåra dom.
  Vi vakna kristna förstår att detta är bara de första stegen mot antikrist ekonomiska storebror samhälle.
  De som är alarmerande är att människor inte ser farhågorna utan ser denna utvecklingen som något positivt.
  43% tyckte gps sändare på barnens kläder var bra medans 39% tyckte de var dåligt.
  Resten var tveksamma eller brydde sig inte.
  Om vi redan nu har endast 4/10 som har en negativ syn, hur låg blir inte siffran när detta kontrollsystem har blivit ännu mer frekvent i vår vardag.
  Jag är verkligen oroad över att 75-80% av svenskarna kommer acceptera odjurets märke.
  20-25% av svenskarna kommer få lida för Jesu namn skull och tro..

 3. Vad många kritiker av säkerhetsteknologi-industrin menar är att systemen FÖDER ett nytt sätt att definera kriminellt och icke kriminellt.

  1 Icke kriminellt beteende

  2 Gråzon (varningar, undersökningar, förhöjt säkerhetsläge, riskzoner, analys av kommunikation, handel, uppdatera datorer och polis-samarbeten, vad är kriminellt-diskussioner? osv)

  3 Kriminellt beteende

  Datorers analyser och många säkerhetsorgan skapar ett hav av potentiella brottsliga gärningar, som sen måste redas ut.

  Vad man stoppar in i maskinen kommer sen ut!
  (Ett exempel är FRA, NASA, Echelon)

  Ett annat exempel är Homeland Securitys terrorvarnings-kod (används också i EU numera) som antyder förhöjd säkerhetsrisk när visaren går från gult till rött…Systemet visar en “statistiskt förhöjd säkerhetsrisk.”

  Risken för ett nytt Al Qaeda-attentat planerat av Usama Bin Laden bedöms idag som låg…(Grön färg i systemet)

  Systemen är till för att valla får. Fåren är oss medborgare. Skräm dem lite hela tiden, så går vi dit vi ska. Så tolkar jag det hela! 🙂

 4. CITAT:Identifikation av personer på offentlig plats, screening av privatpersoner för brottsmisstanke på ett shoppingcenter, kroppsvisiteringar på flygplatser, övervakningskameror, inspelningar av telekommunikation osv hör egentligen från början till fängelsernas värld. /Slut citat.

  Det du skriver ovan är verkligen skrämmande, och ännu mer skrämmande är: Vi är snart där. Har medborgarna valt det systemet? Har medborgarna inget val? Lever medborgarna i en demokrati? Hur många lever på brott? Hur många i ett land begår mord? Hur många är terrorister………………………frågor finns /Maria

 5. Hörde att Oslopolisen kände till att Anders Breivik köpt material till bomben redan i våras, och satt honom på sin Terror Watch List (förutsatt här att det var han som ligger bakom bombdådet. Vem vet egentligen?)

  När myndigheter, genom att kontrollera din konsumtion (dina banktransaktioner) och verifiera om du gör “farliga inköp” eller inte, också stoppar dig, innan du gjort något olagligt, är vi framme vid nästa station.

  Enligt Orwells term “Pre Crime” – den sk Napoleonska koden – är du skyldig blott vid misstanken om brott. Och måste själv bevisa motsatsen.

  Genom att handel idag ingår i olika säkerhetskoder, och konsumtionsvanor defineras i säkerhetstermer, är inte steget långt ifrån ett genomfört polisstatssystem.

  Identifikation av personer på offentlig plats, screening av privatpersoner för brottsmisstanke på ett shoppingcenter, kroppsvisiteringar på flygplatser, övervakningskameror, inspelningar av telekommunikation osv hör egentligen från början till fängelsernas värld.

 6. Friheten är ju begränsad kan man säga, man stängs ju in och Gud berättar och varnar oss för vad som ska ske och sker nu. Ja chipen är lösningen för att hålla koll på människan och kanske utplåna så många som möjligt.

  HUR ska man kunna avstå mobiler datorer telefoner ??? Många kan inte ens tänka den tanken. Men om man förstår tiderna och vad Gud säger måste man ju regaera och kunna tänka annorlunda. Men man måste ju också vara beredd på att inte äga något eller inte kunna bo någonstans…ellr hur? GUD FÖRSER. /Maria funderar….

 7. Lyssnade ett tag på Katherine Albrechts radioshow. Hon är med i den Cannes-belönade dokumentären America Freedom to Fascism och i dokumentären Shadow Government.

  Allt som Gud beskriver i Uppenbarelseboken blir verklighet, också märket. Det introduceras idag på bred front i alla tänkbara versioner.

  Vad ska det bli för privatliv kvar? Väldigt få verkar inse att vår personlig liv inkräktas på grund av hungrig teknologi och hungrig byråkrati.

  Det är ju faktum: Hur ska det världssamhälle utan landsgränser (som vi håller på att förvandlas till) fungera, utan kontroll av hur människor handlar, rör sig, kommunicerar osv?

  RFID-chips är lösningen på identifikation av objekt och människor på planeten.

  “Ingen ska kunna handla utan märket,” säger Bibeln. Avstå medan det finns den möjligheten!

  I-phone tex. är ett bra sätt att bli av med sitt privatliv.
  Telefonen/datorn följer dig med GPS vart du går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.