NWO/ “Läget” är inte bra. Låt Jesus rädda er

 

*

Beware the Ides of March in 2012: The Double Blow of Economic Collapse and World War Is Coming

Akta dig för Ides av mars 2012: …. ekonomisk kollaps och andra världskriget är på gång?
Denna meningen kan göra en rätt nervös om man har anlag för sådant. Och, det är ju faktiskt så att det är något som inte stämmer…eller hur?

******

Artikeln berättar för oss om:

The world economy is on the brink of a crisis that will end modern civilization as we know it.
Nations, or I should say banking colonies, will collapse left and right. Global poverty and unemployment rates have risen to levels that are socially and economically unmanageable under the current global financial, political, and bureaucratic system which favours the few at the expense of the many.
It is fitting that the collapse of Western Civilization is beginning in its ancient cradle, Greece. This great nation has fallen to the banksters who are behind the despotic new world order.

Översättn:

Världsekonomin är på randen till en kris som kommer att vara slutet på den moderna civilisationen som vi känner den.

Nationer, eller jag borde säga banker, kolonier, kommer att kollapsa  till vänster och höger. Global fattigdom och arbetslöshet har stigit till nivåer som är socialt och ekonomiskt ohanterliga i det nuvarande globala finansiella, politiska och byråkratiska system som gynnar ett fåtal på bekostnad av många många människor, /massorna.

Det är passande att kollapsen för den västerländska civilisationen börjar i antikens vagga, Grekland. Denna stora nation har sjunkit till de banker som står bakom den despotiska nya världsordningen./  NWO

Läs hela artikeln:

http://endtimeinfo.com/2012/02/beware-the-ides-of-march-in-2012-the-double-blow-of-economic-collapse-and-world-war-is-coming/

Du förstår säkert vad som står här och man kan förstå  även utan denna text, att det verkligen brinner i knutarna nu för människors räddning av olika slag. Men varför blundar människor då? Det finns ju de som varit med om WW1 och WW2 och vet att WW3 inte kan vara så långt borta. Varför talar man inte klarspråk då? Varför ljuger man människor fulla av lögner? Tror de att man inte vet vad som pågår?

Människor är rädda om sina pengar, jo okay det kan man förstå, men är de rädda om sina själar? Det finns bara en räddning i allt det som kommer att ske: JESUS. Han vill ta hand om människor, men de vill inte veta av honom!       /Maria

2 thoughts on “NWO/ “Läget” är inte bra. Låt Jesus rädda er

 1. Hej Janne. Jag hoppas man läser våra kommentarer, vårt tyckande.
  Javisst är WW3 igång, fast man vägrar att förstå det eller förstå att
  det inte finns något som heter frihet, fred eller demokrati.
  Sådana saker är en saga som berättats alltför länge.

  Klockan tickar. Nej den dånar…

  Sverige kan inte klara sig vid ett angrepp av de stora med krigsplaner, det är löjligt att ens tänka på, och vem skulle rädda oss? US?
  Glöm det.
  Guds stora straff kommer att komma över denna nationen och vi vet att det blir stora saker som sker, men vänder folk om då? Nej jag tror inte att den tiden finns då, den finns NU. NU borde man bry sig om Gud och hans ord och ta till sig hans varningar inför sluttiderna.

  Vi är på väg mot en global katastrof och en nationell härdsmälta och Guds dom. Tack gode Gud att man är frälst och älskar Jesus. Det är enda räddningen inför framtiden. Amen.

  /Maria

 2. Efter Libyen, Syrien…efter Syrien, Iran.

  Pentagon och kamrater har ju en spikad lista på krig och omvälvningar och håller sedan en tid på att beta av den. Det är ju knappast någon hemlighet vilka länder som är på listan?

  General Wesley Clark: Seven wars in five years:

  http://www.youtube.com/watch?v=7ARtGrSrvCA

  Krig och omstörtningar är inte självändamål för militären/planerarna. Det är i uppbygnadsfasen som kommer efter krascherna/krigen/revolterna man kan se den politiska/ekonomiska agendan tydligare.

  Har WW3 börjat redan?

  http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=wm0dM7EkCTY&feature=endscreen

  Det räcker inte att vi kallar krigen i Mellanöstern för “fredsprocesser,” “demokrati” och “värna mänskliga rättigheter.” Det är just dessa som försvinner på kuppen. Här hemma, inte minst.

  I Jesaja kapitel 11 beskrivs hur Herren ska ta hem de sina från grannländerna: (dagens) Egypten, Syrien, Libyen, Sudan, Jordanien. Gaza (Filisteen) ska trampas ned/rasa.

  Israel (Efraim; nordriket) och Juda (sydriket) ska försonas och en landtunga ur vattnet någonstans på gränsen mellan Egypten och Israel ska öppnas så att människor kan gå över (ungefär som vid uttåget ur Egypten).

  Det är klart att alla dessa länder och områden är dagsaktuell politik.

  Jämför med krigsplanerna ovan och man ser att områdena är de samma!

  Tror du att det är Guds straff att detta pågår?

  Kanske man kan säga att vi förtjänar det eftersom vi glömt Gud, och då låter han våldsamma människor roffa åt sig och gräva sina kartor ristade med våld och död.

  Vad tror du att Sverige med sin “starka exportekonomi” kan klara vid ett anfall på Iran och vad som händer med oljepriser och ekonomin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.