NWO /Illuminatis odemokratiska agenda

 

 

*

Illuminatis odemokratiska agenda

 

Privatiseringsivern pågår för fullt i Sverige såväl som i resten av Europa och det är ingen slump utan en del av den nya världsordningen. Syftet är att göra den största delen av mänskligheten egendomslös och innan det går att ta kontroll över privata egendomar måste den självutnämnda eliten angripa de offentliga egendomarna som tillhör oss alla då vi var och en är en del av staten.Över alla hemliga sällskap och över alla världens frimurarordnar sträcker en otäck sammanslutning ut sina tentakler. Det är Illuminatiorden som startades av en man vid namn Adam Weishaupt 1776. Då hette den “ Orden der perfektibilisten” och målet var att upprätta den nya världsordningen (novus ordo seklorum). Detta skulle ske genom att göra opinionsbildare till ordens lydiga redskap.I egenskap av rådgivare skulle de påverka politiska beslut i en för Illuminati gynnsam riktning och vid inträdet lovade de livslång lojalitet gentemot orden och bröderna. Det har nu gått över två hundra år sedan denna sekt initierades och de som är vakna kan se att man har kommit en bra bit på väg mot målet. Det verkar inte finnas något förnuft eller någon logik i många av de politiska beslut som fattats de senaste decennierna och media förtiger sanningen.

I samarbete med EU, romklubben, bilderberggruppen, trilaterala kommissionen, bohemian grove, FN och dess organ för en världsregering (som för övrigt “foten” alias Ingvar Karlsson satt med i samtidigt som han var statsminister), Katolska kyrkans ledarskap och andra hemliga organisationer, sekter och ordnar där den kapitalstarka eliten samlas, är tanken att man ska nå sitt mål.

“Laglöshetens hemlighet” som vi kan läsa om i bibeln och som även var verksam på Jesus tid, frodas i dessa för allmänheten insynsskyddade organisationer och det är inte ovanligt att ledamöterna sitter på flera stolar, det vill säga, ingår i flera organisationer samtidigt. Man säger att demokratiprocesserna i världen pågår fortlöpande (nu i Syrien som för tillfället måste var helvetet på jorden) samtidigt som eliten med Illuminati i spetsen verkar för att uppfylla följande punkter vilka aldrig kan leda till demokrati.

1. Avskaffande av allt ordnat styrelseskick.
2. Avskaffande av privat egendom.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av nationalismen/patriotismen.
5. Avskaffande av alla religion.
6. Avskaffande av familj, äktenskap och god fostran.
7. Bildandet av en diktatorisk världs regering.

Dessa punkter propagerade (som ni vet) även socialismens fader Karl Marx för och det kanske inte verkar så konstigt då han var medlem i en av Illuminatis underjordiska grenar “De rättfärdigas förbund”.

Ideologierna, kommunism, fascism, liberalism, socialism, humanism, har samma ursprung och de har alla styrts och utformats av kapitalägare och makthavare (vilka varit ute efter ännu mer makt och kapital), i hemliga sällskap.

Genom skapandet av ideologierna har grupper kunnat ställas mot varandra (vilket sker än idag) och lidande och död (vid vissa tillfällen massmord, Sovjet och nazityskland) har förutom befolkningsreducering (ett sätt att hålla befolkningsökningen under kontroll) lett till att rikedomarna (tillgångarna i världen) har koncentrerats till ett fåtal människor vilket inneburit mer makt åt dessa.

Men den makt och de rikedomar som ett fåtal redan besitter idag, räcker inte. De är omättliga och det enda som skulle kunna ge dem någon tillfredställelse är om de får en möjlighet att ta över Guds plats och styra hela skapelsen.

Det var precis det som satan ville men han gick bet. Gud slängde ut honom från himmelen och nu verkar han på jorden i de ockulta ordnarna/hemliga sällskapen där han har sin hemvist. De dyrkar sin herre satan/Lucifer som har lovat att frambringa laglöshetens människa/antikrist som de kommer att underordna sig fullständigt.
*

Denna artikel har jag hämtat från:

http://experimentlandet.blogg.se/2012/july/illuminatis-odemokratiska-agenda.html

/Maria  ÅTERKOMMER Med redigerad artikel OM TERRORN idag! 18/9

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.