Bibelord/Vad vill du ha?Lögn eller Sanning?

 

*

Det är inte lätt att som troende kristen se alla lögner och orättvisor florera  i samhället, det är inte roligt att se att man helt öppet skor sig på fattiga, sjuka och mindre bemedlade. Därför håller jag mig till Gud och söker göra hans vilja. Jag önskar att alla vore frälsta troende…Men de flesta vill inte veta av att han finns-  därför ser det ut som det gör.

128 Därför håller jag alla dina befallningar för rätta, jag hatar lögnens alla vägar.

*

136 Strömmar av tårar rinner från mina ögon, därför att man inte tar vara på din undervisning.

Kan man bli annat än ledsen då man ser att man inte tar Gud eller Guds Ord på allvar?

*

142 Din rättfärdighet är en evig rättfärdighet,  din undervisning är sanning. 

Om man vände sig till Gud, dvs lärde känna honom och hans bud och hans kärlek så skulle det se så mycket annorlunda ut. Dessa tankarna ligger ständigt i mitt undrande hjärta. Varför söker man inte honom, eller: VÄND OM! Innan det är för sent.

/Maria

 

*Min dag den tillhör Jesus, Min kropp, min själ, mitt allt. Han köpte mig, min Herre god, Och priset var hans dyra blod. Min dag den tillhör Jesus, Min kropp, min själ, mitt allt.*/Segertoner

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.