NWO/ Ekonomi / Världsregering /Artikel

 

*

http://endtimeinfo.com/2012/05/billionaire-hugo-salinas-price-elites-plan-to-control-the-world/

Planerna, av eliten, på att ta över världen/ dvs att bilda en världsregering, NWO, den nya världsordningen är i full gång, och man kan inte säga att sådana planer inte finns eller att det är totala lögner. I artikeln kan vi läsa om att socialismen kommer att vara den rådande och här nedan kan du läsa artikeln översatt, på svenska.

Märk väl att David Wilkerson skrivit om ekonomiernas nedgång och han skriver om att man i de sista tiderna skall köpa guld och silver, men att detta också  kommer att bli värdelöst.

Via King World News :

http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2012/5/3_Billionaire_Hugo_Salinas_Price_-_Elites_Plan_to_Control_the_World.html

“Eric, de problem vi ser i väst kommer inte att lösas på något positivt sätt. Vad vi har haft i väst, under de senaste decennierna har varit välfärdsstaten. Välfärdsstaten är, enligt min mening, vad jag skulle kalla, “socialism ljus.” Vi har haft “socialism light” och nu ska vi  se övergången till fullt utvecklad socialism. ”
“Detta kunde inte betalas med skatter: Det måste finansieras. Detta är vad som orsakat explosionen av skulder  i väst. De människor som är vid makten, eliten, vill inte  ge upp sin makt. De planerar att behålla den under fullt utvecklad socialism för befolkningen i väst.

Detta inkluderar alla länder som har centralbanker: De kommer att behöva följa efter. Detta är ett mycket oroande faktum som mänskligheten står inför. Det betyder den oundvikliga nedgången av industriell civilisation, och den oundvikliga utarmningen av världens befolkning.

Detta innebär att över tiden kommer det att finnas en nedgång i antalet människor på denna jord. Det är de ganska bistra utsikterna som jag ser. Så det är socialismen som går framåt. Och med det kommer mer statlig kontroll och en centralt skött ekonomi. Detta är ineffektivt och improduktivt, och det kommer att leda till utarmning.

Nikita Chrusjtjov, när han kom till Förenta nationerna, sade: “Vi kommer att begrava dig” ….

“Ja, det är inte Sovjetunionen som begravde oss vi begravde oss själva, enligt regeln i vår elit, som inte vill ge upp sin kontroll. Främjandet av deras kontroll ligger i socialism.

Jag tror att detta kommer från en central idé som har besatt fantasin i världen. Det är tanken att myndigheten kommer underifrån. Med andra ord kommer denna myndighet från folket. Denna idé av befogenheter från folkets vilja är en myt för vår civilisation. Ursäkta att jag säger att det är en myt,  men jag ser det som ett faktum.

Jag säger bara att de som styr världen vet att de måste ge gunst åt folket. För att göra detta, de gick vägen över välfärdsstaten och demokratin för att ge människor fiktionen / de skulle luras / att de, (personerna) är i kontroll. Tja, de är inte det och har aldrig varit.

Vi har också fått pengar för att finansiera välfärdsstaten. Då har vi underhållning för att distrahera folket. Vi har också krig för att avleda folket. Det är flygplan som bombar människor, och offren är bara människor som kan avvaras. Detta är hur eliten ser saker.

Vi kommer att fortsätta att se detta från elitens håll, för att de skall bibehålla sin makt. Kom ihåg, socialism utarmar, den förbrukar kapitalet, inte förmerar  kapital.Detta är vad socialismen ger.

När du kombinerar detta med sannolikheten för att vi är på Peak Oil, som främsta energikälla kommer till en punkt där det börjar avta, (oljeflödet och ekonomier minskar) kommer du att se en minskning av befolkningen. ”

Hugo Salinas Price varnade också: “Italien och Spanien har redan infört en gräns för kontanta transaktioner. Varje transaktion över 2.500 euro skall betalas med kreditkort. Nu är det illavarslande. Det bekräftar den socialistiska utvecklingen eftersom socialismen har mycket liten användning för pengarna. Allt matas med hjälp av ransoneringskort.

Det är vad jag ser komma, och jag ser det i USA också. Ta till exempel det faktum att det finns 46,5 miljoner människor på matkuponger. Du har redan köpkort in aktion där. ”

Han tillade också: “För dem som vill skydda sig själva, de kommer att behöva ta några drastiska åtgärder. De måste vara kreativa för att försöka skydda sig på alla sätt de kan från detta angrepp av centraliserad regering.

Alla bör ha/skaffa en reserv, alltså något som kommer att fungera som “riktiga” pengar eftersom det kommer att fortsätta missbruk av vanliga pengar för att finansiera den socialistiska staten. Vi kommer att se fler begränsningar för användningen av kontanter, och människor behöver vara förberedda på det. ”

Hugo Salinas Price är en hjälte för många, och han har korståg för att hjälpa fattiga människor runt om i världen. För KWN läsare och lyssnare i världen, när Hugo Salinas Price talar om “riktiga” pengar, baserat på våra intervjuer genom åren, jag tror han menar GULD och SILVER. Han föredrar fysiskt silver eftersom det är lättare att byta till varor eller tjänster om systemet går sönder.

Hugo Salinas-Price, född 1934, är en framgångsrik, pensionerad affärsman som bor i Mexiko. Salinas-Price har varit en anhängare av den österrikiska School of Economics sedan sin ungdom. Salinas-Price har skrivit tre böcker på spanska om hur och varför silver skulle väckas som pengar i Mexiko, parallellt med sedlar, och många relaterade artiklar på engelska och spanska. Hugo Salinas-Price är grundare av Mexikos Elektra butikskedja.

*

Bibelläsning är bra, Guds ord är sant och i bibeln läser man om sådana här saker som ovannämnda. Upp kap 5, 6 ……../Maria

6 thoughts on “NWO/ Ekonomi / Världsregering /Artikel

 1. Global research har en hel del bra intressanta artiklar. “Lånen skyddar inte länder, utan de privata bankerna.” ja där ser man ju!
  Bankernas misstag och felsteg får privatpersoner betala.
  Inget dåligt samvete har varken de personerna som sänker ekonomierna eller de skurkarna som gör övriga fulheter. Är det rätt? Nej.
  Och folken protesterar och krigen härjar…./Maria tack för översättn o länk.

 2. (fri översättning av passagen ovan)

  …I en artikel i Bloomberg News sägs att Japan, Danmark och Schweiz mfl länder ställer sig bakom Imf-chefen Lagardes förslag om att utöka den redan överenskomna krisfonden på 380 miljarder dollar. Fonden har syftet att skydda världsekonomin från skuldproblematiken i Europa.

  Detta påstående är rent nonsense, och det vet Bloomberg News. Lånen skyddar inte länder, utan de privata bankerna, som får hjälp att reda ut sin egna misstag på världsekonomins bekostnad. Nyhetsmedia i västvärlden är helt med på att pressa medborgarna att betala för de privata bankirerna. Det kan inte bli klarare. Ändå finns inte ett spår av dåligt samvete när nyhetsmedia, som Bloomberg, agerar som propagandister för bankvärlden.

  PCR, Disinformation on every front:

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30706

 3. Ja visst är det galet! allt detta som sker i ekonomierna!

  Översätt du resten i komm. så tänkte jag ta in den förklaringen för att man skall förstå hur det hänger ihop,

  -fast det inte gör det.

  Du kan förklara detta bättre än jag, tack för din hjälp med artiklar.
  Blessings
  /Maria

 4. Här är samma sak formulerat lite bättre. Författaren är Paul Craig Roberts, en av Reagans finansministrar, nu en kritiker av systemet från båda politiska håll.

  Han säger att media framhåller krisåtgärderna från från de internationella institutionerna som positiva. EU frigör 500 miljarder, Imf lånar länder i Sydeuropa 380 nya miljarder, Nu kommer EU med 500 miljarder till osv…Oj, nu reagerar marknaden och det är dags för en ny krisfond med 500 miljarder osv osv.

  På vilka ryggar läggs dessa framtrollade pengar?

  Vad folk inte ser (därför att media blundar för det/ofta hävdar motsatsen) är att dessa stödpaket är avbetalningar till privata banker/fordringsägare. Länder som Grekland är konkursbon. Tror vi verkligen att lånen till Grekland räddar landet? Varje gång de får nya pengar hittar ECB/EU/Imf nya hål i kassan, marknaden “reagerar nervöst” och kräver nya pengar!! Hm.

  EU och Euron bygger på gigantisk privat upplåning. Nu ska den privata kronofogden driva in pengarna…Glöm inte att de stora bankerna enskilt har mer tillgångar än vissa länder. Och en enorm uppbackning från staten, dessutom.

  Många av EU:s centralbankirer, presidenter och ordförande har förflutet i Wall Street investmentbanken Goldman Sachs.

  En global ekonomi av “rovgiriga bestar” ska behärska oss i de sista dagarna. Vad är det som Bibeln har fattat fel?

  Här en passage ur PC Roberts nya artikel om disinfo i media: (Översätt du, Maria, om du vill)
  (fri översättning av passagen ovan)

  Översättn av nedanstående:
  …I en artikel i Bloomberg News sägs att Japan, Danmark och Schweiz mfl länder ställer sig bakom Imf-chefen Lagardes förslag om att utöka den redan överenskomna krisfonden på 380 miljarder dollar. Fonden har syftet att skydda världsekonomin från skuldproblematiken i Europa.

  Detta påstående är rent nonsens, och det vet Bloomberg News. Lånen skyddar inte länder, utan de privata bankerna, som får hjälp att reda ut sin egna misstag på världsekonomins bekostnad.

  Nyhetsmedia i västvärlden är helt med på att pressa medborgarna att betala för de privata bankirerna.
  Det kan inte bli klarare.

  Ändå finns inte ett spår av dåligt samvete när nyhetsmedia, som Bloomberg, agerar som propagandister för bankvärlden.

  PCR, Disinformation on every front:

  …Recently, Bloomberg gave us the report that “Japan, Denmark and Switzerland are among the countries to rally this week to [IMF chief] Lagarde’s call for a bigger lending capacity beyond the current $380 billion to shield the world economy against any deepening of Europe’s debt turmoil.”

  This Bloomberg report is nonsensical. The loans are not shielding the world economy. The loans are shielding the private banks from their own mistakes at the expense of the world economy. The Bloomberg report shows how completely the Western media is involved in forcing ordinary peoples to subsidize private bankers. It could not be more clear; yet, there is no embarrassment at Bloomberg for serving as the bankers’ propagandist.

 5. I Uppenbarelseboken som är fantastisk kan man förstå mycket av dåtiden och den framtid som kommer och nutid som vi är i.
  Socialismen blir till fasc… och fasc till…
  Bankerna och stormännen har gjort sig goda tider, jodå, och de fortsätter att förstöra samhällena i rask takt, se på de nyheter som kommer fram till oss, en del är sant och det krigas förskräckligt och människor får sätta livet till.

  Ja det står om rida odjuret i bibeln och det kommer inga roliga tider. När man vet det kan man vara mer än glad. och mer än glad över att Jesus frälste oss. Talade med en man i dag som var mer än arg på EU och hela patrasket, som han sade….nwo, regarerar man?/Maria

 6. Här ovan står det att socialismen och dess centralstyrning av samhällen är problemet. Så ser vissa kapitalister av den “friare typen” på dagens problem. Avreglera så blir allt bra, säger de.

  Tyvärr är det vare sig den fria kapitalismen (finanskapitalism, nylib kap) eller socialismen i SIG som är problemet.

  Det är det faktum att socialismen och kapitalismen används/styrs av en liten grupp människor (läs globalister) för egna syften. Dessa sätter både stater och medborgare i enorma skulder. Vi fattigare medborgare definieras sen om som “skuldslavar” under systemet.

  Det är inte socialismen (i dess globala form som kallas FN) eller den traditionella marknadskapitalismen som är orsaken till kriserna.

  Det är att finanskapitalet (Läs: marknaden!) tagit över samhället och utnyttjar globala institutitioner (FN och EU:s banker tex) för sina egna syften som är kruxet.

  Finanskapitalet och de centrala byråkraterna jobbar ihop som hand i handske och håller idag på att dränera samhälle efter samhälle.

  Detta kallas med en fin term: korporatism. Ett annat ord för samma sak börjar på F. Ekonomisk F…

  Fasc— inte något som varit ovanligt i Europeisk historia…

  “Rida odjuret” som det heter i Bibeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.