NWO /Diktatoriska fasoner. Ställer vi upp på det?

 

 New world order   /

ÖVERVAKNING

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/682080-samma-overvakningsteknik-i-vitryssland-och-sverige    SE ARTIKEL som bl a säger:

*Upprörda känslor överallt efter reportaget om hur Telia hjälper diktaturer att avlyssna – men samma teknik används i Sverige.

STOCKHOLM. Många upprördes via bloggar, twitter och kommentarsfält under onsdagen efter att SVT:s Uppdrag Granskning visat hur svenska Teliasonera dotterbolag hjälper flera diktaturer i Europa och Centralasien att övervaka och avlyssna oppositionella. Men faktum är att samma teknik existerar och används även på hemmaplan i Sverige i detta nu.

– Tekniken är densamma men lagstiftningen skiljer sig något, framför allt är synen på vad som är brottsbekämpning snävare i Sverige än i exempelvis Vitryssland, säger Mark Klamberg, doktorand i folkrätt vid Stockholms universitet, till Nyheter24.

I programmet visades hur exempelvis Aleksandr Lukasjenkos vitryska säkerhetstjänst KGB “bekämpar brott” genom att övervaka opposition och journalister. Och det är framför allt just statens inställning som skiljer sig.

– Om det kommer en Lukasjenko i Sverige skulle det gå snabbt, om inte omgående, att införa ett likadant övervakningssystem, säger Klamberg och fortsätter:

– Då kanske en diktator är ett större problem än själva övervakningen, även om alla kanske inte håller med mig där.

EU vill öka kontrollen

Samtidigt rapporterar tidningen Riksdag och Departement att EU-parlamentet vill öka kontrollen av export av telekommunikation just på grund av fall som Telias. I parlamentet hänvisades det hur brittiska Vodafone hjälpt Hosni Mubaraks regim i Egypten i samband med inledningen av den arabiska våren 2011.*

LÄS ARTIKEL, var vaken över vad som kommer att ske och framförallt vad som sker i det tysta men som vi kan förstå om vi vill veta…

/Maria

4 thoughts on “NWO /Diktatoriska fasoner. Ställer vi upp på det?

 1. Det är ju diktatoriska sätt att undanhålla information m m. Journalisterna är KÖPTA! MUTADE, de har Munkavle på sig, annars inget jobb!

  Globala byn = Världen. Världen utan gränser. Världen utan demokrati. Vi har inget öppet samhälle och värre kommer det att bli. Förstår man det??
  Det skrivs så mycket det vet vi men skrivs det rätt saker så att människor förstår vilken rävsax de sitter i?
  /Maria
  Bara Gud kan hjälpa till insikt och frihet!

 2. “EU-parlamentet vill öka kontrollen av export av telekommunikation just på grund av fall som Telias.”

  EU-parlamentet blev överkörda i denna fråga förra året, fast de röstade ner förslaget. dDet tog inte många dagar så var det krismöte och nytt motsatt beslut.

  Nu kan man skicka info om transaktioner och mail över hela världen och skapa en global infonätverk över samhällsgränser och över gränser mellan företag och samhälle.

  Ett globalt samhälle har globala gränser – dvs inga gränser.

  Undrar varför journalister som denna ovan så förtvivlat försöker hålla undan viktig info om vad som pågår i Europa?

  Svar: Det blir inget jobb kvar om han skriver som han vill/kan i ett öppet samhälle. Vi får inte ifrågasätta EU policy – vi får bara ta emot och fortsätta hoppas på demokratins egen styrka…

 3. Vi har mycket som talar om för oss medborgare vilka vi är och vilka vi ska vara och att vi ska ACTA oss för att trampa fel
  Finns det ngt som vi får lov att göra längre som det inte är straff på
  Religionen /ens kristna tro kommer också att ifrågasättas, av RKK antagligen.
  Maila myndigheterna..ja kanske går det att få svar- vissa får det ej…
  /Maria

 4. “Om det kommer en Lukasjenko i Sverige skulle det gå snabbt, om inte omgående, att införa ett likadant övervakningssystem, säger Klamberg.”

  Vi behöver ingen Lukasjenko – vi har EU lagstiftning och FN protokoll att falla tillbaka på. Vi har FRA, ACTA och Cyber Security Act…Google:s Earth…Facebook personal profiles…

  Vem saknar någon komponent? Allt du säger lagras i 6 månader enligt EU-lag.

  Frågan är om man kan få ut ett referat på vad man sagt, om man mailar myndigheterna? Några bevingade ord, alltså. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.