NWO/ Antikrist. Endtimeinfo. Länk. Bibelord

 

“When the time is right, the Antichrist will offer the solutions. “We need to come together more,” he will declare, “and I have just the plan to make it happen!”

Det är viktigt att vara uppdaterad, och helst vill man att alla skall förstå vad det är som sker i världen, men, alla vill inte veta. Det kommer ju andra tider och Antikrist vill ta över världen, det är ju sedan länge på gång, NWO. Jag fann en intressant artikel om detta skakande ämne och vår fallna värld, så jag lägger en länk till något som du bör läsa:

Artikel:  http://endtimeinfo.com/2011/01/more-on-the-rise-of-the-antichrist/

översättn:”När tiden är rätt, kommer Antikrist att erbjuda lösningar. “Vi behöver komma samman mer,” kommer han att förklara, “och jag har precis planen för att få det att ske!”

___
Jag hör på nyheterna nu 22.25 att Sverige säger ja till Europakten……som icke Euroland får Sverige: inflytande, vara med på ETT möte om året,…ja nu är vissa personer glada, de solar sig i glansen av vissa andra personer..Och vi har kommit ett steg närmare fördärvet.

Repetition av bibelställen i artikeln:  Daniel 11:24,21 KJV;  Matthew 24:6-8;  Luke 21:25-26;  2 Thessalonians 2:1,3,9; Daniel 8:23-25; Habakkuk 2:14. Den engelska texten i länken går att “Googleöversätta”…http://translate.google.se/#en|sv|

/Maria

3 thoughts on “NWO/ Antikrist. Endtimeinfo. Länk. Bibelord

 1. För EU-pakten, och emot?

  En aspekt av att fortsätta pladdret som om “inget har hänt” när länders självständighet i själva verket upphör, är att ingen kommer att bry sig om vad som sägs på TVn och samhället lamslås. Det är ett välkänt fenomen i odemokratiska stater: Bara de som kan tjäna på det bryr sig. Resten gör inget (för att inte bli av med det de har).

  Vi verkar vara på olika planeter redan – på ena sidan är “allting bra” (men man vill inte veta för mycket!) och på andra sidan är det chock och lamslagning.

  På Davoskluben pratar man om svångremspolitiken (avbetalningspaketen till bank och bank) och samtidigt ska Europa “kämpa mot ungdomsarbetslösheten,” samtidigt som man inte får ha budgetunderskott och finansiera satsningarna!

  Inga pengar och ingen tillväxt – och samtidigt drömmar om “miljömedveten hållbar tillväxt” och “ansvarsfull kapitalism.” Just så!

  Vad är det för ansvarsfullt i ett räddningsmekanism på 5000 miljarder kronor till ansvarslösa banker?

  Visst är det sorgligt att länderna inte får sköta sig själva, utan alla ska styra varandra, och de kan inte det utan att alla/de flesta också blir lamslagna… 🙂

  Vilka länder i Europa går bra?

  Norge och Schweiz!

 2. Väldet byggs upp men vi ska inte veta det eller kunna protestera genom omröstningar o dyl, de smyger in olika saker, sedan är det försent att säga nej.
  De är mer än fega, de vet vad de gör och vill ha gjort och har gjort, det är för oss att gilla läget nu.
  Alla gränser är väl snart beträdda och vi kan väl inte skydda oss? Kan vi?
  De gamla planerna dammas av och blir som nya, det ser “experterna” till.
  Visst är det sorgligt!
  /Maria

 3. EU-pakt ger Europa-skatt…

  Det är fascinerande att se hur EU:s alla (gamla) planer går igenom en efter en, trots att mänga av besluten inte är demokratiska och bara gynnar en liten klick i Europa (världen). Sverige tycker att det är ett bra samarbete, och vill vara med på ett hörn ( och lånar tom pengar för det!!).

  Vart är tåget på väg?

  När man gått över några gränser, varför inte gå över alla?
  Varför inte på en gång bestämma att vi lever i en Europa- superstat styrd av bankerna, Tyskland och Frankrike?

  Det verkar vara av ren feghet de inte vågar gå ut med det! Vad har det för betydelse att vi röstar?

  EU – USSR

  Såg i en uppslagsbok att Ryssland idag har 27 federationer och några löst anknutna områden.

  EU har också 27 federationer och ett antal förhoppningsfulla aspiranter. EU liknar det kommunistvälde som gick i graven 1991, på flera sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.