NWO/ 12 steg att “chippa” världen,Smart World Order

 

 

Artikel om Chip! 12 steg till att “chippa”  världen!  Sant? Det går inte framåt med att vi vanliga människor har ngt att säga till om, inte när NWO är i farten. NWO= Den NYA Världsordningen! som börjar med det digitala……

Regardless of who may be behind all the media attention being given the VeriChip – be it sinister spiritual forces preparing the way for the Antichrist or capitalists eager to create a new billion-dollar industry or both – the goal is the same: to get people used to the idea, so they will buy it. This is standard advertising strategy. The more people see or hear a product being promoted, the more appealing it becomes. Eventually they are convinced they need it. (Joseph Candel)

 

06 Nov 2012 06:22

http://endtimeinfo.com/2012/11/12-simple-steps-to-verichip-the-world/

We are the last generation with a voice and free will to change the course of history. Everyone connected everywhere – smart phones are to be the tools of the Smart World Order; bringing an end to physical cash, keys, drivers’ licences, etc. They are also intended to be used daily to validate identity in the new ‘trusted’ Internet community.

SVENSKA   Vi är den sista generationen med en röst och fri vilja att förändra historiens gång. Alla är anslutna överallt – smarta telefoner är verktyg i den Smarta världsordningen, få ett slut på fysiska kontanter, nycklar, körkort etc. De är också avsedda att användas dagligen för att validera identiteten i den nya “betrodda” Internet-gemenskapen.

12 enkla steg för att VeriChip- a världen
We are the last generation with a voice and free will to change the course of history. Everyone connected everywhere – smart phones are to be the tools of the Smart World Order; bringing an end to physical cash, keys, drivers’ licences, etc. They are also intended to be used daily to validate identity in the new ‘trusted’ Internet community.

Simple Steps to VeriChip the World

The phone, or the chip that links the user’s ID to the phone, then becomes too valuable to lose, and the only safe place is under the skin. Unless we refuse to comply….

It goes something like this:

1. Create a climate of fear.

2. Get everyone online.

3. Enable even the poor to carry a cell phone.

4. Get everyone to talk about RFID and biometrics: the first phase of acceptance is expectation.

5. Chip as many things and people as you can (phones, pets, clothing, etc.) to make it normal.

6. Set up a global ID system but keep it hush hush.

7. Promote implants for health and safety, so people think they’re good.

8. Make it so you can use your phone for everything, especially payments and proving identity.

9. How do we know it’s really you? Your biometrics please!

10. Cyber attack! Revolution! Please protect us!

11. The economy collapses….. cash is gone, and all payments are now digital.

12. Phones get lost and stolen; biometrics get spoofed; carrying a phone is such a bother – and Verichips are just easier all round….

But… “Pssst!! Rewind!”

Time to change our minds.

We don’t have to cooperate. Awake and determined, we refuse to sign up with an Identity Provider, and we refuse to pay for anything with a phone.

We make it plain: they can stick their NSTIC up their ***

Their planned revolution takes a different course:

Be part of the movement they didn’t expect.

We are the warriors, writing history:

By the year 2020, in a bid to be free, we stood up to the corporatocracy, and won.

Postad: 6 november 2012

******

Hoppas du förstod allvaret i texten om chipen som är redo för människan att ta/använda först som en naturlig del i vardagen och sedan som ett tvång. Det stundar mycket allvarliga tider, men människor har ett sådant otroligt habegär att de inte reflekterar över vad som är BRA och vad som är DÅLIGT! Bibeln berättar om detta!

/Maria

 

2 thoughts on “NWO/ 12 steg att “chippa” världen,Smart World Order

 1. Hej Janne! Steg för steg bygger man upp ett system och ett samhälle som är förödande för människor, men man ser det kanske inte förrän det inte går att ändra, man kan inte ändra på fanatiker.Det är tråkigt och farligt att man inte vill lyssna på dem som har klara åsikter och som har en insikt i vilka problem som kommer med en sådan förändring.De som varnar för detta kommande kalas för fanatiker och religiösa dårar, vi får väl se vilka som bär sig dåraktigt åt i detta och i slutänden.

  Det går inte så bra att varna andra men vi gör ju vad vi kan.

  Kontantlöst och chip och man kan inte vara fri, har du sett reklamen för filmer med UFO, med chip, våldsamheter, m m m m. Vacciner vaccciner… hela samhället skriker ut sin galenskap. Jag tar inte emot det, jag är fri. Fri i Jesus som frälste mig.

  Kontrollsamhället är bara en bit bort, dags att ta reda på vad man kan göra för att,,eller rättare sagt, GUD VET om detta och han skyddar den troende!!! Så är det! /Maria

 2. Processen mot kontantlöshet fortsätter steg för steg. Många kommer säkert att tycka att det är långsökt attt myndigheter skulle börja kräva att vi har Biometrisk ID för allt vi gör (vem försöker fånga mig?) och många har hört det här några ggr: “det är bara dumskallar och paranoida som pratar om chip implants, istället för pengar.”

  Så kommer det säkert att fortsätta ända till de står där och handlar med ett märke på armen: “Vad spelar det för roll, det är ingen som försöker kontrollera mig.”

  Jag undrar hur man ska klarar sig när de börjar kräva ID med alla dessa digitala system. Vi kan ju inte följa med i svängen och vi vet ju vem som vill “klippa pälsen på oss och sålla oss som sina att plåga i oöverskädlig tid.” Den glädjen vill vi inte unna. Frågan är varför det snudd på är omöjligt att varna för dessa fenomen. Väldigt få verkar inse att systemet är globalt och när ddet är infört finns ingen återvändo – utom att allt rasar. Och det kommer det ju också att göra! Bara det inte blir för sent för många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.