När Kristus kommer tillbaka…jublar för att de lydde Kristus! Jesus är vägen!

 

mission

Jesus vill väcka oss och varna oss alla. Väckelsetider – förföljelsetider! Verserna om evangelium predikat för alla folk, de står insprängda i Matteus 24:e och Markus 13:e kapitel i en rad utsägelser av Jesus Krist för att väcka, varna och få oss att besinna tidens allvar: skildringen är hemsk, men detta, som Jesus säger, är bara skåpmat för förhärdade tidningsläsare och tevetittare, ty verkligheten är redan nu värre än Bibelns utsagor! Dessa två paradoxer i Bibeln om väckelse och om förföljelse är en realitet, som troende helst blundar för: en del ser bara väckelsen, andra åter lägger endast till förföljelserna, där offren räknas i tusental och i miljoner!

 

När Kristus kommer tillbaka, då tager Han all makt i världen, överlämnar sig som segerherre med alla de sina till Gud och för dem till Guds paradis- då kan de goda jubla för att de lydde Kristus- men överlämnar även de ondskans människor jämte alla tillfångatagna onda andar och bland dem Satan själv till att dömas till den eviga döden i helvetet.

/Ur boken Guds himmel, Judas Iskariot /Tryckt 1987 av EAEC-/

*

Jag tyckte inte det var  svårt att skriva den texten ovan, den är ju sann, men människor är rädda för att brottas med sanningen och nu får man en chans att göra just det.  Många människor lever i sin bubbla och vill inte veta vad världen gör eller kommer att göra, och heller vill de inte veta att de har en chans att få sina synder förlåtna och bli frälsta. Och lag och moral vad är det? Det är för jobbigt att bry sig. Så, ja just så, resonerar många människor! Och den som tror har alltid varit en dåre i samhället.  Eller hur?

‘Jesus är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig’. /Joh 14:6

 

name-graphics-maria-545505

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.