Mitt liv är i dina händer, sång. My life is in your hands /video/Bibleverses

MY LIFE IS IN YOUR HANDS_FINAL.mpg

Mitt liv är i Jesu händer. Han lämnar mig aldrig.  Jesus lyssnar alltid, han är alltid nära den som vill tro.Han svarar alltid på bön. Han är alltid rättvis och god. Han sviker aldrig, men människor sviker ofta varandra.  Livet kan vara lätt och livet kan vara svårt. Vi har bara EN ENDA DAG i taget. Det gäller att ta vara på all tid vi kan få vara med Gud, nu och inför evigheten.  Mitt hjärta och min framtid och evighet tillhör dig, och bara dig Jesus!

 

255 foto Maria

Tack för att du alltid är nära mig. 

 

NamnlösMaria

Jag säger till Herren :“Du är min Herrejag har inget gott utom dig.
En bön av David.
Herre , hör en rättfärdig sak!Lyssna till mitt rop,vänd ditt öra till min bön.Den kommer inte från falska läppar.
Han sade:
Hjärtligt kär har jag dig, Herre min styrka,
Herre mitt bergfäste,min borg och min räddare,min Gud, min klippaoch min tillflykt, min sköld och min frälsnings horn, mitt värn!
Låt min muns ordoch mitt hjärtas tankar behaga dig,Herre, min klippa och återlösare.
Men du, Herre ,var inte långt borta! Du min styrka,skynda till min hjälp!
Av David.
Herre , jag lyfter min själ till dig.
Herre , hör min röst när jag ropar,förbarma dig över mig och svara mig!
123foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.