Min Jesus

Odd Gunnar Bordevik.

TEKST : Et liv har jeg fått ved Guds sønn Jesus Krist, som led Korsets død, men òg oppstod igjen. Ved Hans blod ble jeg løst fra et liv så tungt og trist. Og nå synger jeg om Ham som ble min venn. Mitt navn er skrevet opp i livets bok, og da har jeg i hjertet fått glede nok. For hjem det går, der jeg hvile får av Jesus den dag jeg hos Ham står. Guds nåde den er stor over hver og en som tror. For det har jeg lest i Hans eget ord. Hans trofasthet er vern i all prøvelse og nød. Han har lovet være med i liv og død. Når livet mitt er slutt skal Han ta meg hjem til Seg. Da skal sorgen være glemt på livets vei. Alle gåter blir da løst, alle spørsmål skal få svar. Da forstår vi alt ved Jesu sanne ord.

Kristne sanger. TEKST :

Kan det være sant at det finnes en framtid, kan det være sant at det finnes et håp, kan det være sant at mitt liv er evig, at det finnes en plass uten sorg og gråt ? Jesus sier klart : “Jeg er din framtid”, Jesus sier klart : “Jeg er ditt håp, den som tror på meg skal alltid leve, i min Himmel finnes ingen sorg og gråt”. Han kan rense ditt hjerte, Han kan tilgi din synd. Han tar bort dine byrder, gleden slipper Han inn. Kan det være sant at det finnes en framtid, kan det være sant at det finnes et håp, kan det være sant at mitt liv er evig, at det finnes en plass uten sorg og gråt ? Jesus sier klart : “Jeg er din framtid”, Jesus sier klart : “Jeg er ditt håp, den som tror på meg skal alltid leve, i min Himmel finnes ingen sorg og gråt”. Han forvandler ditt indre, Han kan lege ditt sår. Han gir mot til å leve, Han deg alltid forstår.

Kristne sanger. TEKST :
Är du fylld av frågor innför livet, är du trött på vägen som du går ? Har du mist det hopp som var dig givit, har sorg och oro gett dig inre sår ? Han förmår, Han förmår, allt förmår min Jesus. När du ger ditt liv till Honom blir du fri. Han förmår, Han förmår, allt förmår min Jesus. Oro för din framtid är förbi. Han har aldrig lovat ständigt solsken, men när mörkret kommer finns Han där. Han vill ta din hand och visa dig vägen. Han vill ge dig trygghet där du är.
Hälsn Maria
Foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.