Min Herre/ har sagt i sitt ord…Anja P m m

 

*

För ett par veckor sedan hörde jag Anja Pärson tala i radio om sin flickvän och deras liv. Ja jag blev förvånad,  det måste jag säga, och ännu mer förvånad blir jag då jag på löpsedeln ser Anja  med en nyfödd liten pojke och man berättar att Anja och Filippa blivit mammor.  Hur då?
Pojken har alltså två mammor, men fadern då? Inte för att det angår mig men det angår säkert Gud, för han säger inte ja till sådant.
*

Gud skapade mannen och kvinnan, så långt är det väl klart, men han sade inte att man skulle vara gift eller sambo med någon av samma kön. Jag tror man har missuppfattat Guds vilja.
Jag vet att många gratulerar och många tycker att denna händelse är helt underbar och jag tycker att det är fantastiskt med ett nytt litet liv, men..
Men detta är en synd- och det låter ju jobbigt det jag skriver- men så är det, jag ber och hoppas att de får möta Jesus Kristus. Det har en mycket stor betydelse för deras fortsatta liv och för slutet på deras liv.
*

Eftersom Gud är helig kan han inte ursäkta, acceptera, eller tolerera  synd av något slag. För den människa som dör utan att ha gjort upp sin synd med Gud finns det ingen väg tillbaka.

Ett av alla Bibelord:   1Mos. 1:27-28

 ”Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem. Och Gud välsignade dem. Gud sa till dem: Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden och lägg den under er. ”

Här säger Guds ord klart och tydligt att man skapades att bli Far och Mor.

Det är också märkligt nu för tiden hur så många människor plötsligt har blivit homosexuella…men…. tiderna är sådana

/Maria

2 thoughts on “Min Herre/ har sagt i sitt ord…Anja P m m

  1. Hej I dagens samhälle går det sååå bra! att vara homosexuell, och idagens samhälle diskuterar man att prostituerade skall kunna få sjukskrivning……man Häpnar! nej egentligen inte- det går ju åt fel håll.

    Att man ”kommer ut” som kristen är ju rätt ovanligt, men om man skulle slå upp det stort så skulle man nog bli nedtystad fort fort. Men homosexualitet har blivit en folkrörelse.

    På PowerMeet i Västerås, där jag pinas av dessa bilar dygnet runt, och som jag avskyr, där viger man folk på drop in !
    Sodom och Gomorra- ja de fick sitt straff. /Maria

  2. Vore kul om några kunde komma ut som ”kristna” också! Det är ju snudd på lika tabu som att vara homosexuell i dagens Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.