Min Herre /Hans är makten och äran

 

  

Tänk om hela jorden kunde göra det som Gud vill:

Ge Honom Lov och Ära!

Jag tar med en sång här som handlar om det:

1. Vi ger Dig lov, Vi ger Dig ära,  Från varje land stiger Lov och Pris, Från jordens djup, Upp till Din himmel, En sång till Dig, Som gav Ditt liv.

Vi ger Dig lov , Vi ger Dig ära, Din är all makt och härlighet! Bland alla namn finns inget större, från evighet till evighet.

2. Du gav helt bort din egen ära, Du gav helt bort din härlighet, Vår synd och skam du ville bära, Och visa oss barmhärtighet. Vi ger Dig lov, Vi ger Dig ära,Från varje land stiger lov och pris! Från jordens djup och till din himmel,En sång till Dig,Som gav Ditt liv.

3. Du gick till den som var förlorad, Du sökte den som var i nöd, för alla dem som var i nöden, Brann din kärlek och din glöd.

Vi ger Dig lov, vi ger Dig ära, Din är all makt och härlighet, Bland alla namn finns inget större, Från evighet till evighet. Vi ger dig lov, vi ger Dig ära, Din är all makt och härlighet…*

Ja Hans är Makten och äran och människor lever på jorden utan att känna till om hans kärlek och barmhärtighet och Nåd. Det är hemskt att veta detta. Läs texten igen och du kan fyllas av längtan att få in JESU kärlek i Ditt hjärta.

Jesus är vägen sanningen och livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.