Människofruktan/det finns nåd för alla

Att svika eller bli sviken.. Skuld?

Här kommer en sång om just detta:

 1. *Han sa: Du ser en man som lyckats ganska bra, För många blev jag någon  att se upp till, Men djupt i mig finns spår, Av mina svikna ideal, Från den smärtan blir jag aldrig riktigt frii, Jag har försökt att glömma all min ånger och min skuld, över människor och tillfällen jag svek.

 2. Nu finns det de som säger: Skuld är en chimär, En tankens arv vi fått, från religionen, Att en högre kunskap lär dig vem du innerst inne är: Ett Gudaväsen, utan skyldighet, Men det ter sig ganska cyniskt, När jag tänker på vår värld, Som i blod är sårad av vår själviskhet,

Refr:Än finns det tid att låta livet återvända, att finna frid i kraften att förändra, Jag vet att varje nyfödd dag, ju finns i varje andetag, En möjlighet till full försoning!

3. Ibland så dömer vi oss själva allt för hårt, Vårt samvete kan utnyttjas av andra, Och att veta vem som är oskyldig kan vara svårt, för ingen av oss känner helt sig själv. Bara Gud kan hela oss med sanning och med Nåd, Och förnekelse gör aldrig någon fri.

Refr: Än finns det tid att låta livet återvända, Att finna frihet, finna kraften att förändra,Jag vet att varje nyfödd dag, ju  finns i varje andetag,: En möjlighet till full försoning.

Den  som har fått full förlåtesle har också lättare att ge, åt någon annan, samma chans att börja om. Än finns det tid…Än finns det tid…

/

Ahnell, Hallström R Nicklasson.

 

Svikna kan vi känna oss, och bedragna och kraftlösa.

Men det finns en Gud som förlåter våra misstag, våra synder. Han vill inget hellre än att vi förstår att vi är befriade, och att hans NÅD gäller för oss./Maria

 cb030210.jpg

4 thoughts on “Människofruktan/det finns nåd för alla

  1. Hej Maria!
    Varje dag som går för oss närmare Gud!Tänk att få stå där vid porten till Himmelen och mötas av Jesus,vilken lycka,vilken fröjd,vilket nåd!!!
    Kram Kyllikki

  2. Hej Marica! Jaa det är en underbar text, den säger så mycket om människor som vill/måste fåvara nån, men glömmer nåden eller inte vet om den!! Jesus lever och vet! allt om oss.
    Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.