Medan tid finns: Sök HERREN

Bilden kan innehålla: text där det står ”YOU THINK I'MCRAZY BECAUSE I QUESTION EVERYTHING. I think you're crazy because you question NOTHING.”

Människor tycker att speciellt vi kristna är på något sätt knepiga och tokiga för att vi IFRÅGASÄTTER olika handlanden/skeenden som vi naturligtvis UNDRAR över, då det oftast är totalt emot vad GUD säger!

Javisst gör vi så, för vi vet ju att Guds ord är sanningen (protester emot det ja). Ja vi vet att Jesus är vår väg och vår sanning och vårt liv. Allt annat är inte från Gud. Bibelns ord och uppbyggnad är ju för oss människor att ta vara på, inte slänga bort och inte avsky.

MÅNGA MÅNGA avskyr bibeln, p g a att de känner sitt liv och EGO hotat, de känner sig RÄDDA för Gud, vad bra!! För då har de inom sig någon slags respekt över att han kanske faktiskt finns!

Bilden kan innehålla: mem, text där det står ”THIS BOOK WILL EITHER KEEP YOU FROM SIN HOLY BIBLE JESUS DAILY OR SIN WILL KEEP YOU FROM THIS BOOK.”
Ps 39:9Rädda mig från alla mina synder, låt mig inte bli hånad av dårar.

Ps 41:5
Jag säger: Herre, förbarma dig över mig! Bota min själ, för jag har syndat mot dig.

Ps 51:4
Tvätta mig ren från min skuld, rena mig från min synd,

Ps 79:9Hjälp oss, du vår frälsnings Gud, för ditt namns äras skull! Rädda oss och försona våra synder för ditt namns skull!

Ps 46:2
Gud är vår tillflykt och styrka, en hjälp i nöden, väl beprövad.

Människosonen kommer

Matt kap 24:29 Strax efter de dagarnas nöd ska solen förmörkas och månen inte längre ge sitt sken. Stjärnorna ska falla från himlen, och himlens makter ska skakas. 30 Då ska Människosonens tecken synas på himlen, och jordens alla folk ska jämra sig när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. 31 Med starkt basunljud ska han sända ut sina änglar, och de ska samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ände till den andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.