Maranata- Du vår Herre kom (del 7) Sover du? Bli väckt!

Hedendom, ljumhet, iskallt, …..Så är det mycket idag. Vi behöver JESU SANNINGAR, äktheten, kärleken, Konungen själv, JESUS KRISTUS. LYSSNA TILL VIDEON.

Luk 7:22Han svarade dem: “Gå och berätta för Johannes vad ni sett och hört: Blinda ser, lama går, spetälska blir rena, döva hör, döda uppstår och fattiga får höra glädjens budskap.
Apg 13:26Bröder, söner av Abrahams släkt och ni andra som fruktar Gud! Till oss har budskapet om denna frälsning blivit sänt.
Apg 13:32Och nu förkunnar vi det glada budskapet för er: löftet som fäderna fick
Rom 10:15Och hur ska några kunna predika om de inte blir utsända? Som det står skrivet: Hur ljuvliga är inte stegen av dem som förkunnar det goda budskapet!
Rom 15:21Det står ju skrivet: De som inte har fått budskapet om honom ska se, och de som inte har hört ska förstå.
2 Kor 1:18Så sant Gud är trofast: vårt budskap till er är inte både ja och nej.
1 Tim 6:14bevara budskapet rent och oförfalskat till vår Herre Jesu Kristi ankomst,
1 Pet 1:12Och det uppenbarades för dem att det inte var sig själva utan er som de tjänade med sitt budskap. Det budskapet har nu förkunnats för er genom dem som i den helige Ande, sänd från himlen, gav er evangeliet – ett budskap som änglar längtar att få blicka in i.
2 Pet 2:21Det hade varit bättre för dem att aldrig ha lärt känna rättfärdighetens väg än att lära känna den och sedan vända sig bort från det heliga budskap som anförtrotts dem.
2 Pet 3:2så att ni tänker på det som är förutsagt av de heliga profeterna och på budskapet från Herren och Frälsaren som ni har hört från era apostlar.
1 Joh 1:5Detta är det budskap som vi har hört från honom och förkunnar för er: att Gud är ljus och att inget mörker finns i honom.
1 Joh 3:11Detta är det budskap som ni har hört från början: att vi ska älska varandra.

Hebr 6:11 Men vi önskar att ni var och en ska visa samma iver att bevara den fulla vissheten i hoppet ända till slutet, 12 så att ni inte blir tröga utan följer dem som genom tro och tålamod får det utlovade arvet.

2 thoughts on “Maranata- Du vår Herre kom (del 7) Sover du? Bli väckt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.